Cookies- og privatlivspolitik

Når du klikker dig ind på websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet.

Vi indsamler oplysninger på to forskellige måder. Enten via cookies, eller når du selv indtaster data på vores hjemmeside. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser. Den genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det bl.a. muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. En cookie er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

I hvor lang tid opbevares cookies?

De cookies, der er lagt i din browser fra vores websites, vil normalt blive opbevaret i højst ti år fra sidste gang du var inde på et af vores websites. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i ti år fra dit seneste besøg på et af vores websites.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

Du kan også altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies” eller denne vejledning.

Hvad bruger vi cookies til?

Hjemmesiden sætter nødvendige cookies, der aktiverer grundlæggende funktioner såsom at du kan indsende formularer, for at give dig kortere svartider, og for at huske at du er den samme bruger, når du klikker rundt på hjemmesiden.

Hjemmesiden sætter præference-cookies, der for eksempel husker dit foretrukne sprog og husker.

Statistisk-cookies hjælper os og vores samarbejdspartnere med at forstå, hvordan de besøgende bruger hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing-cookies bruges til at indsamle information om brugerne på tværs af websites. På dap.dk sender marketing cookies data til Adform, Userreport, Survicate, Doubleclick, Facebook og YouTube.

Adforms cookies benyttes af DAP og samarbejdspartnere til at kommunikere på en relevant og værdiskabende måde for det enkelte medlem. Data fra marketingcookies kan blive brugt til at vise målrettede annoncer til brugeren, når brugeren besøger andre hjemmesider.

Privatlivspolitik

Følgende privatlivspolitik gælder for brugen af dap.dk og undersider.

Private oplysninger

Personlige data, der knytter sig til login på Mit DAP, bliver behandlet fortroligt. Ved mistanke om misbrug, chikane, kriminelle aktiviteter og lignende vil DAP imidlertid kunne videregive oplysningerne til politiet. De oplysninger, du har afgivet om dig selv – for eksempel dit navn, din adresse eller dit telefonnummer – beskyttes i overensstemmelse med persondataloven. Alle anbefalinger fra Datatilsynet og Foreningen af Danske Interaktive Medier (FDIM) følges nøje.

Læs også om vores håndtering af medlemmernes data

Informationsdeling

DAP videregiver kun dine oplysninger til samarbejdspartnere i tilfælde, hvor det er nødvendigt for at kunne levere relevante produkter eller oplysninger. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil – for eksempel via accept af cookies.

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan blandt andet omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Hvis du vil vide mere

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig på dap.dk, skal du rette henvendelse på dap@dap.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter hos FOA, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Nyhedsbreve, konkurrencer og særlige tilbud

Ud over regelmæssige nyhedsbreve har vi fra tid til anden undersøgelser eller tilbud på dap.dk, og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn og e-mail adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder, vil dette klart fremgå.

Det kan være en forudsætning for deltagelse, at du accepterer, at DAP eller andre må kontakte dig efterfølgende. Dette vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig.

Vi er der for at hjælpe dig

Mangler du svar på noget, så kontakt os en af vores medarbejdere.

Kontakt en medarbejder

LOGIN