Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Ansvarsfraskrivelse

Informationer på denne hjemmeside er udarbejdet af DAP som generel information til personlig brug.

DAP har søgt at sikre sig, at indholdet på hjemmesiden er korrekt og retvisende. DAP kan dog ikke garantere, at der ikke kan være fejl, som gør informationerne fejlagtige, forældede eller misvisende.

DAP fraskriver sig ethvert ansvar for sådanne fejl og mangler og for eventuelle tab, der måtte følge af dispositioner foretaget på baggrund af indhold på denne hjemmeside.

Vi anbefaler, at du kontakter os for professionel og individuel rådgivning.

Særlig ansvarsfraskrivelse vedrørende DAP’s side for behandlere

DAP fraskriver sig ethvert ansvar for, at det indhold, som er angivet i profilerne på DAP’s side for behandlere, er korrekt. Det ansvar påhviler alene den behandler, der har oprettet den pågældende profil.

Det samme gælder eventuel brug af billeder – her fraskriver DAP sig også ethvert ansvar for, at billederne bruges korrekt ift. loven om ophavsret, eventuelle rettighedsforhold og krediteringsaftaler.

Særlig ansvarsfraskrivelse vedrørende DAP’s side for bachelorprojekter

DAP fraskriver sig ethvert ansvar for det indhold, som er angivet i projekterne på DAP’s side for bachelorprojekter. Ansvaret påhviler alene den person, der har oprettet det pågældende bachelorprojekt.

Det samme gælder eventuel brug af visuelt materiale og billeder, både for sig selv og som en del af den i projektet integrerede video. Her fraskriver DAP sig også ethvert ansvar for, at billeder og andet visuelt materiale bruges korrekt ift. loven om ophavsret, eventuelle rettighedsforhold og krediteringsaftaler.

Vi er der for at hjælpe dig

Mangler du svar på noget, så kontakt os en af vores medarbejdere.

Kontakt en medarbejder

LOGIN