Sådan opretter du en behandlerprofil

Alle medlemmer kan gratis oprette en profil på siden ‘Find en behandler’. Vi vil anbefale, at du bruger en pc til processen – men det bør også være muligt fra en mobil.

1. Log på vores hjemmeside

Første skridt er, at du logger på vores nye hjemmeside. Det gør du ved at klikke på hængelåsen i øverste højre hjørne, hvor der står ‘Mit DAP’.

Din email og dit brugernavn er det samme, som du bruger til vores medlemssystem. Hvis du ikke kan huske det, så kan du bede om en ny adgangskode via medlemssystemet.

Kan du ikke finde ud af, hvilken email du er oprettet med i medlemssystemet, kan du sende en mail til mv@dap.dk.

 

2. Send en email

Når du har logget på første gang, skal du sende en email til mv@dap.dk og skrive, at du ønsker at oprette en behandlerprofil. Så snart, du har svar, kan du fortsætte processen.

Til og med den 10. juni tjekker vi mailen hele tiden, så i dagtimerne vil du få svar meget hurtigt. Aften og weekend kan der gå et par timer.

Vi ved, det er lidt omstændigt, og det beklager vi. Det skyldes, at vi er nødt til manuelt at ændre din status i systemet, så du kan oprette en profil.

 

3. Log ind igen

Når du har modtager en mail fra os, logger du ind igen. Her vil du blive mødt af en ny velkomst – se screendump nedenfor. Hvis du vælger dit indhold, kan du komme igang med at oprette din profil.

Find behandler psykomotorisk terapeut

4. Upload billede

Du behøver ikke bruge billede, men vi anbefaler det. Resultatet bliver flottest, hvis billedet er kvadratisk og i en rimelig god størrelse – f.eks. 500 x 500 pixels.

Hvis du skal have hjælp til at ændre billedstørrelsen, har vi lavet en guide her.

 

5. Udfyld oplysninger

Det burde give sig selv – det eneste, der er lidt specielt er, at du skal have http:// eller https:// med, når du indsætter link til din hjemmeside. Ellers virker linket ikke.

hvis du bliver i tvivl, så kig nedenstående screendumps igennem.

find behandler psykomotorisk terapeut

Find behandler psykomotorisk terapeut

 

7. Tryk send

Nu er din profil oprettet og søgbar. Du kan tjekke, hvordan den ser ud ved at gå ind på siden Find en behandler og søge på dit navn.

Vi er der for at hjælpe dig

Har du spørgsmål til, hvordan du opretter en behandlerprofil?

Send en email til Mette

LOGIN