Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Sådan opretter du en profil på Find en psykomotorisk terapeut

Alle medlemmer kan gratis oprette en profil på siden ‘Find en psykomotorisk terapeut’. Vi vil anbefale, at du bruger en pc til processen – men det bør også være muligt fra en mobil.

1. Log på vores hjemmeside

Første skridt er, at du logger på vores hjemmeside. Det gør du ved at klikke på hængelåsen i øverste højre hjørne, hvor der står ‘Mit DAP’.

Din email og dit brugernavn er det samme, som du bruger til vores medlemssystem. Hvis du ikke kan huske det, så kan du bede om en ny adgangskode via medlemssystemet.

Kan du ikke finde ud af, hvilken email du er oprettet med i medlemssystemet, kan du sende en mail til dap@dap.dk.

2. Send en email

Når du har logget på første gang, skal du sende en email til dap@dap.dk og skrive, at du ønsker at oprette en behandlerprofil. Så snart, du har svar, kan du fortsætte processen.

Vi ved, det er lidt omstændigt, og det beklager vi. Det skyldes, at vi er nødt til manuelt at ændre din status i systemet, så du kan oprette en profil.

3. Log ind igen

Når du har modtager en mail fra os, logger du ind igen. Her vil du blive mødt af en ny velkomst – se screendump nedenfor. Hvis du vælger dit indhold, kan du komme igang med at oprette din profil.

Find behandler psykomotorisk terapeut

4. Upload billede

Du behøver ikke bruge billede, men vi anbefaler det. Resultatet bliver flottest, hvis billedet er kvadratisk og i en rimelig god størrelse – f.eks. 500 x 500 pixels.

 

5. Udfyld oplysninger

Her skal du særligt være opmærksom på tre ting:

  • Indsæt http:// eller https:// med, når du indsætter link til din hjemmeside. Ellers virker linket ikke. eksempel:  https://dap.dk
  • Hvilken overskrift du vælger – se nedenfor under overskrift.
  • At der indgår de rette søgeord i din profiltekst
Overskrift på din profil

Fra 18. december 2019 kan du selv beslutte, hvad der sal være overskriften på din profil – tidligere var det per automatik dit navn.

Vi henstiller til, at du gør det på en af følgende måder:

Mulighed 1:
Linje 1: Virksomhedens navn
Linje 2: Dit navn (ved psykmotorisk terapeut Mette Nielsen) eller en kort beskrivelse a la Psykomotorik og afspænding.

Mulighed 2:
Linje 1: Dit navn
Linje 2: Virksomhedens navn eller en eller en kort beskrivelse a la Psykomotorik og afspænding.

OBS! Da vi er en side for psykomotoriske terapeuter, henstiller vi til, at der ikke indgår andre behandlingsformer i overskriften – eksempelvis zoneterapi, kranio-sakral terapi etc.

Vi er klar over, at mange af vores medlemmer supplerer den psykomotoriske faglighed, men det er vigtigt for os at sende et klart psykomotorisk signal. Indgår der andre behandlingsformer i dit virksomhedsnavn, skal du benytte dig af mulighed nummer 2.

Profiltekst

Der er et søgefelt på Find en psykomotorisk terapeut, hvor brugerne kan søge på fritekst – det vil sige, at de kan skrive søvnløshed, ergonomisk vejledning, smerter eller hvad der nu er deres grund til at søge efter en psykomotorisk terapeut.

Hvis det relevante ord optræder i din profil, vil du også optræde i søgeresultatet. Det er nok, at ordet optræder en enkelt gang – det skal det til gengæld også gøre så kig din profiltekst godt igennem.

En god måde at få en masse relevante søgeord ind i teksten er for eksempel ve at lave en punktopstilling.

Jeg tilbyder hjælp til:

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Behandling af børn
  • Motorisk udvikling
  • etc
  • etc

7. Tryk send

Nu er din profil oprettet og søgbar. Du kan tjekke, hvordan den ser ud ved at gå ind på siden Find en psykomotorisk terapeut og søge på dit navn.

Vi er der for at hjælpe dig

Har du spørgsmål til, hvordan du opretter en behandlerprofil?

Send en email til Astrid

LOGIN