Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Medlemsfordele

Som medlem af DAP støtter du vores generelle arbejde for faget, og desuden får du en række helt konkrete fordele.

Kendskab

Med DAP får du en fagforening, der kender dit fag og de udfordringer, som psykomotoriske terapeuter møder. Vi taler på daglig basis med medlemmer og arbejdsgivere, og vi har en god fornemmelse af, hvad der rører sig i faget.

Personlig rådgivning

En af vores fornemmeste opgaver er at rådgive vores medlemmer, når der opstår et behov. Det kan handle om alt fra feriepenge, kontrakter og sygdom. Det kræves dog, at sagen er opstået efter medlemskabets indgåelse.

Vi er en lille fagforening med omkring 1.000 medlemmer. Derfor kender vi mange af vores medlemmer, og man kan altid få en telefonsnak med formanden eller Gert, der står for rådgivningen. Vores medlemmer skal hellere ringe to gange for meget end en gang for lidt.

Betalt juridisk bistand

Vi yder juridisk bistand, hvis det bliver nødvendigt. Det kræves dog, at uoverensstemmelserne er opstået efter en måneds medlemskab eller indenfor de første tre måneders ansættelse, såfremt indmeldelse ikke har været muligt tidligere.

Få en profil på ‘Find en psykomotorisk terapeut’

Har du klienter i større eller mindre grad, kan du oprette en profil på ‘Find en behandler’. Det er blandt andet den database vi henviser til, når vi får forespørgsler på psykomotoriske terapeuter.

Fagbladet Psykomotorik

Alle medlemmer får fagbladet Psykomotorik tilsendt fire gange årligt. I fagbladet finder du hver gang nyheder fra faget, et tema som varierer og fokus på forskning og viden.

Bemærk også, at du som medlem har adgang til alle tidligere fagblade – helt fra begyndelsen til i dag. Du finder dem i vores digitale fagbladsarkiv.

Vi tager med til mødet

Er du indkaldt til tjenstlig samtale og mangler en bisidder, så tager vi gerne med.

Hjælp til lønforhandling og arbejdsmiljø

Hvis du ikke har en tillidsmand, så hjælper vi gerne med din lønforhandling. Du kan også ringe til os om arbejdsmiljø og samarbejdsproblemer, hvis du oplever det på din arbejdsplads.

Hvis du bliver ansat på vores overenskomst, vil vi helt automatisk skulle godkende din kontrakt. Ved samme lejlighed indgår vi også i forhandlinger, når vi skønner det er relevant.

Deltag på kurser og Faglige fora

Medlemmer kan deltage i DAP’s kurser, faglige fora, netværk og arrangementer til særpris. Som medlem af DAP får du også rabat på kurser hos Gotvedinstituttet.

Sparring i din jobsøgning

Vi læser gerne din ansøgning igennem, tager en snak før samtalen og taler om lønforventninger.

Rabatter

Du kan blive medlem af Forbrugsforeningen og tegne forskellige forsikringer til en favorabel pris. Via forbrugsforeningen kan du også opnå kontantrabatter i en lang række butikker.

Gratis adgang til Arbejdermuseet i København

Som medlem kommer du og en ledsager gratis ind på Arbejdermuseet i København. Børn under 18 kommer altid gratis ind. Desuden kan du få rabat i både deres cafe og museumsbutik. Du skal blot medbringe noget dokumentation for, at du er medlem af Danske Psykomotoriske Terapeuter, fx en kvittering fra os på en indbetaling eller lignende.

Psykomotorik på ryggen

Du kan købe t-shirts og sweatshirts med logo på brystet, og “Psykomotorik” på ryggen. Du bestiller og betaler på profilbutikken. Der er både dame- og herremodeller.

Vi er her for at hjælpe dig

Mangler du svar på noget, så kontakt en af vores medarbejdere.

Kontakt en medarbejder

LOGIN