Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Psykomotoriske netværk

Nedenstående netværk har ingen forbindelse til DAP, men der er rigtig god mulighed for sparring og debat.

Facebook

Der findes flere forskellige grupper på Facebook, der har psykomotorisk terapi som omdrejningspunkt.

Vi anbefaler gruppen Psykomotoriske Terapeuter, som du finder her. Der er omkring 1.100 medlemmer, daglig aktivitet og livlig debat.

Desuden finder du nedenfor her en række mere specifikke grupper.

Nogle af dem er lukkede grupper, hvilket betyder, at det kun er gruppens medlemmer, som kan se de opslag, kommentarer mv., som postes i gruppen, og det er kun gruppens medlemmer, som kan se, hvem der medlemmer af gruppen.

Er gruppen derimod offentlig kan alle se både medlemmerne og gruppens opslag mv.

Man skal anmode om medlemskab af grupperne, det gør man ved at trykke på den blå knap med teksten “Bliv medlem af gruppen” på forsiden af selve gruppen. Herefter vil administrator af gruppen, dvs. den, der oprettede gruppen, acceptere anmodningen, og på den måde bliver du lukket ind.

Her finder du links til grupperne:

Psykomotorik i Psykiatrien (Denne gruppe er lukket)

Forum for evidensbaseret psykomotorik (Denne gruppe er lukket)

Selvstændige psykomotoriske terapeuter (Denne gruppe er lukket)

Køb og salg af bøger og udstyr (Denne gruppe er offentlig)

Psykomotoriske personlige trænere (Denne gruppe er offentlig)

 

 

Bevægelsen

Bevægelsen har eksisteret siden 2019 og er et fagfællesskab for psykomotoriske terapeuter og kropsnørder, der søger en platform indenfor bevægelsesfaget.

Bevægelsen er for både uddannede psykomotoriske terapeuter og nuværende studerende på psykomotorikuddannelserne i Randers og Hillerød.

Vi har et open source-drev med undervisningsmateriale, ideer, en Spotify-playliste, Instagram (@_bevægelsen) og selvfølgelig den aktive fb-gruppe (Bevægelsen), hvor vi deler med hinanden. Vi er lige nu 120 mennesker – og du er også velkommen!

Har du spørgsmål eller er nysgerrig, så tag endelig fat i Gertrud Sol, der er en del af initiativgruppen og stifter af Bevægelsen.

Kontakt: gertrud@kaospilot.dk / 61 27 20 37

 

 

Links af relevans for psykomotoriske terapeuter

Ny fagbog: Psykomotoriske grundøvelser – Metodiske og teoretiske perspektiver

Psykomotoriske grundøvelser er en grundbog og inspirationsbog om indre sansning og egen impuls til bevægelse som grundsten for glæden ved bevægelse. Den er udgivet i april 2021 på Frydelund, og den kan købes lige her. I nedenstående link finder du en anmeldelse af bogen.

Vil du gerne anvende indtalte afspændinger?

Igennem tiden er der blevet udgivet mange bøger og materialer i andre formater om psykomotorik, også på DAP’s eget forlag, da det stadig eksisterede. Der er blandt andet udgivet adskillige indtalte afspændinger. Nogle af dem finder du links til lige her:

Nye behandlings- og træningsredskaber?

Trænger du til nye behandlings- og træningsredskaber, så klik ind på coretools.dk.

Her finder du multianvendelige redskaber, som er udviklet af en psykomotorisk terapeut. Ingen af CoreTools produkter indeholder phthalater eller latex. De er nemme at vedligeholde og tåler afspritning.

Trænger du til nye behandlingspuder? 

WiluByWiklund’s puder er oprindeligt udviklet til behandlere, der ønsker at tilrettelægge klienter. Psykomotoriske terapeuter, massører og yoga-udøvere er nogle af dem, der indtil videre har fundet glæde ved brugen af puderne.

WiluByWiklund’s puder er syet i regntøjsstof, så de er lette og hygiejniske at rengøre mellem kunder. Du kan trygt tørre dem over med vand og sæbe eller spritte dem af. De kan dog ikke lide at komme i vaskemaskinen.

Tag et kig i webshoppen, hvor du kan designe pudesæt med din yndlings farvekombination. Tilgængelige farver opdateres løbende.

Vi er der for at hjælpe dig

Mangler du svar på noget, så kontakt os en af vores medarbejdere.

Kontakt en medarbejder

LOGIN