Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Introduktion til Indre Barn-metoden

Indre Barn-metoden er en af de mest effektive behandlingsmetoder til forløsning af de traumer, der er skabt gennem vores opvækst. Det kan f.eks. være de psykiske skader, der kommer af at vokse op i et hjem med alkohol, vold, psykisk sygdom eller andre omstændigheder, hvor barnet har oplevet fraværende eller krænkende adfærd. ”Børn holder ikke op med at elske deres forældre, når de af forældrene bliver gjort forkerte, de holder op med at elske sig selv”. Disse ar på sjælen sætter sig dybt og former både vores psyke og vores krops udvikling. De danner vores holdning og afgør for vores livskvalitet.

På dette webinar vil du få et lille indblik i Indre Barn-metoden, der tager sit udgangspunkt i, at de dårlige fysiske/psykiske oplevelser, du har haft som barn, har sat sig i dig som ”et såret barn”.

Tilmelding

Dato
13. apr. 2021

Underviser
Ronni Vistisen

Pris
100 kr. for medlemmer
50 kr. for studerende
175 kr. for ikke-medlemmer

Om underviseren

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn-metoden og karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger og skoleleder af Skandinaviens største skole for kropsterapi.

Om underviseren

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn-metoden og karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger og skoleleder af Skandinaviens største skole for kropsterapi.

I dag har Ronni kursus- og behandlervirksomheden Det Terapeutiske Rum, hvor han udover private 1:1-sessioner underviser i Indre Barn-Metoden og holder kurser i kropslig og psykisk selvudvikling.

Tid

Tirsdag d. 13. april 2021 fra 14.30-15.30

Vi bruger Teams som online mødelokale, og link til mødet vil blive delt via mail. Hvis du logger ind via computer, kan du logge direkte ind. Hvis du bruger tablet eller telefon, skal du først downloade Microsoft Teams appen og oprette en bruger.

Startet

 

Sidste tilmeldingsfrist er d. 21. april 2021

Optagelse af webinar

Vi optager webinaret, så det kan ses af tilmeldte på et senere tidspunkt.

Det betyder, at deltagernes opgivne navn, billede og det, de evt. deler på deres skærm, vil blive optaget. Det er muligt at slå kamera fra, hvis man ikke vil optages, men det opgivne navn vil stadig fremgå på optagelsen.

Videooptagelsen vil kun blive delt internt til dem, som har tilmeldt sig webinaret.

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, kursus- og projektkoordinator, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN