Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Thorax – rum for åndedrættet

Siff Skovenborg er tilbage med endnu et kursus af høj, faglig kvalitet – denne gang om thorax. Fokus er på både den nyeste viden og på, hvordan den kan forstås og bruges i praksis.

På dette kursus bliver du opdateret på nyeste viden om thorax som rum for åndedrættet og betydningen for kroppens og nervesystemets funktion bl.a. næseåndedrættets indflydelse på fysiologien, regulering af Co2-tolerancen og åndedrætsmønstrets betydning for det mentale helbred.

Der vil derudover blive brugt tid på praksis med fokus på samtale, observation, greb og fysiske øvelser i form af bevægelse, stræk og forskellige typer af åndedrætsøvelser til at øge vores kapacitet og bevidsthed for at skabe grundlag for et friere og levende åndedræt uden at det bliver fuldt ud styret.

Der er mulighed for at arbejde på briks eller gulv ved den manuelle del af behandlingen.

Der udstedes kursusbevis.

Husk madpakke og vand – der er køleskab.

Tilmelding

Dato
28. jan. 2023

Underviser
Siff Skovenborg

Pris
1.400 kr. for medlemmer
1.200 for studiemedlemmer
1.600 for ikke-medlemmer

Om underviseren

Siff L. E. Skovenborg (1965) er uddannet på Skolen for Kropsterapi og Afspænding (1995) og er cand.comm. (2003) og har i ca. 25 år arbejdet med individuel psykomotorisk terapi og undervisning.

I dag har hun virksomheden Kropsliv.dk, hvor hun udbyder individuel psykomotorisk terapi på Sydhavsøerne med speciale i kroniske smerter, angst og senfølger, derudover er der en tilhørende forlagsvirksomhed og der udbydes fagprofessionelle kurser i København og Jylland.

Siff har tidligere været lektor på psykomotorikuddannelsen i Hillerød (2009-2017) og har der været med til at udvikle fagets indhold og tilgange med særlig fokus på nyere evidensbaseret viden sat i spil med de traditionelle øvelser, behandling og faglige grundbegreber.

Hvornår

28. januar 2023, kl. 10.00-16.30

Sted

APA

Borgervænget 7A, 1.

2100 København Ø

 

Tilmeldingsfrist 27. januar 2023

Startet

Kursusgebyret refunderes ikke, hvis du melder fra. Læs handelsbetingelserne her.

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN