Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Vil du have din psykomotorik med på festival? Så kom til infomøde og hør mere!

Igen i år tager vi psykomotorikken med på festival. Både Heartland og Copenhell vil nemlig gerne have os med igen, og det er vi vildt glade for!

Vi gentager formatet fra sidste år, dvs. vi giver prøvebehandlinger til de frivillige på de to festivaler, så de kan få smagsprøver på, hvad psykomotorik er. MEN – vi arbejder også på noget nyt, nemlig at komme ud på selve festivalpladserne. Vi er i dialog med festivalerne om det, men vi ved endnu ikke, om det kan lykkes. Det afhænger selvfølgelig også af, om vi i frivilligteamet har ressourcer og lyst til at f.eks. at have et tømmermænds-afspændingshold eller fri bevægelse med luftguitar eller noget helt tredje.

Sidste år oplevede vi på begge festivaler, at behandlingstiderne blev booket på nul komma fem. Så uanset hvad får du rig mulighed for at øve dig i at give behandlinger, og du får mødt en masse mennesker.

Hvis du melder dig som frivillig i den psykomotoriske stand, får du: en billet til den pågældende festival, madkuponer, når du er på arbejde, en psykomotorik-t-shirt og en masse fede, faglige oplevelser.

Heartland er den 8.-10. juni og Copenhell er den 14.-17. juni (der er mulighed for at kunne arbejde før festivalen – det kan du høre mere om til infomødet)

Vi vil selvfølgelig forsøge at være fleksible med vagtplanlægningen ift. musik, du gerne vil se på festivalen. Det præcise timeantal, der skal arbejdes, kender vi ikke endnu. Men forvent gerne, at det er et sted mellem 15 og 18 timer.

Hvis du har lyst til at være med, så kom til online infomøde d. 27. marts kl. 17, hvor Ian og Rikke vil fortælle lidt mere om festivalerne og arbejdet samt sidde klar til at besvare spørgsmål!

Hvis der bliver rift om pladserne på festivalerne, har medlemmer af DAP fortrinsret.

Hvornår

Mandag den 27. marts kl. 17-18

Sted

Mødet afholdes online, og det er gratis, men det kræver tilmelding. Forud for mødet får du tilsendt link til mødet mv.

 

Tilmeldingsfrist 27. marts 2023

Startet

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN