Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

  • Forside
  • /
  • Kurser
  • /
  • Online infomøde om efteruddannelsen “Psykomotorisk stress- og traumebehandling”

Bliv klogere på Jacob Kongshaugs populære efteruddannelse

På dette gratis infomøde bliver du introduceret til efteruddannelsens indhold og opbygning, og du får mulighed for at stille spørgsmål, så du kan finde ud af, om denne populære efteruddannelse også kunne være noget for dig. 

Psykomotorisk stress- og traumebehandling v. Jacob Kongshaug er en komplet behandlingsmetode, der kvalificerer dig til at behandle mennesker med særligt sensitive nervesystemer, afledt af stress og/eller traumatiske hændelser.

Målgruppen af mennesker, der lider af stress- og traume symptomer er støt voksende i vores samfund. Da det er begrænset, hvor mange somatiske behandlingsmuligheder der i dag findes, er der efterspørgsel på netop den viden, du tilegner dig på denne efteruddannelse.

Efteruddannelsen forholder sig specifikt til manuel behandling af klienter med skader efter stress og traumatiske hændelser og den efterfølgende særligt sensitive tilstand, klienten ofte befinder sig i.

Efteruddannelsen er struktureret omkring to dele. Første del udgør 5 moduler af 2 dage, hvor du bliver trænet i en basis protokol. Anden del udgør 4 moduler af 2 dage, som består i at få indsigt i 4 specifikke målgrupper og hvorledes du kan anvende din basis protokol på disse.

Efteruddannelsen henvender sig til psykomotoriske terapeuter og andre typer af kropsterapeuter med solid teoretisk og praktisk erfaring.

Tilmelding

Dato
12. jan. 2023

Underviser
Jacob Kongshaug

Pris
Gratis for alle

Om underviseren

Psykomotorisk terapeut, DAP.

Han har været ansat som psykomotorisk terapeut og kropsterapeut i Københavns Kommune gennem 20 år, hvor han var tilknyttet et kommunalt, tværfagligt tilbud for traumatiserede borgere med anden etnisk baggrund end dansk. Egen klinikvirksomhed siden 1993 og udvikler af PMST-metoden siden 2010.

Tlf. 26 15 08 11
Mail: jacobkongshaug@hotmail.com
Hjemmeside: jacobkongshaug.dk

Hvornår

Infomødet afholdes torsdag d. 12. januar 2023 fra kl. 17.00-18.00

Det foregår på Zoom, og du får tilsendt link forud for mødet.

Sted

Mødet afholdes online, og det er gratis, men det kræver tilmelding.

 

Tilmeldingsfrist 12. januar 2023

Startet

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN