Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Kom med til medlemsmøde om OK24 – det er vigtigt!

Indledningerne til OK24-forhandlingerne er i gang, og det er en ære for os at være i spidsen for de psykomotoriske terapeuter. Men da vi forhandler på dine vegne, kære medlem, vil vi selvfølgelig gerne involvere dig så meget som muligt. Derfor inviterer vi dig til et medlemsmøde, hvor der vil være mulighed for at tale om forventningerne til OK24, få et indblik i processen og fremstille dine ønsker til forhandlingerne. Det er vigtigt, at du deltager, da det er dine arbejdsforhold, det handler om, og det er dig, der bedst kan klæde os på ift. forhandlingerne.

Hvad er OK24?

Overenskomsten er den aftale, som fastlægger de overordnede vilkår i din ansættelse. Det er en aftale mellem den faglige organisation og arbejdsgiverne. Det er nogle store enheder, der mødes overforhandlingsbordet: Kommunernes Landsforening, Danske Regioner og staten mødes med arbejdstagernes organisationer, der til lejligheden også har slået sig sammen i store enheder: Forhandlingsfællesskabet og fællesorganisationer som fx Sundhedskartellet, som DAP er en del af.

De reelle forhandlinger indledes i efteråret 2023, men forberedelserne har, som sagt, været i gang længe. Og som en meget vigtig del af forberedelserne vil vi gerne invitere jer medlemmer til medlemsmøde for at få vendt, hvilke ønsker der skal stilles til forhandlingerne.

Lige her kan du se en animationsvideo, som forklarer, hvad der sker, fra du afgiver dine ønsker, til der foreligger en færdig overenskomst.

Vi skal bede om dine ønsker på skrift senest mandag d. 22. maj kl. 12.00. Du skal sende dem til dap@dap.dk

Hvornår

Onsdag d. 12. april kl. 17-18

Sted

Mødet afholdes online, og det er gratis, men det kræver tilmelding. Forud for mødet får du tilsendt link til mødet mv.

 

Tilmeldingsfrist 12. april 2023

Startet

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN