Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Vil du have din psykomotorik med på festival? Så kom til infomøde og hør mere!

Igen i år tager vi psykomotorikken med på festival. Både Heartland og Copenhell vil nemlig gerne have os med igen, og det er vi vildt glade for!

Vi gentager formatet fra sidste år, dvs. vi giver prøvebehandlinger til de frivillige på de to festivaler, så de kan få smagsprøver på, hvad psykomotorik er. Men vi vil også meget gerne udvikle på det. Vi er i dialog med festivalerne om det, men vi ved endnu ikke, om det kan lykkes. Det afhænger selvfølgelig også af, om vi i frivilligteamet har ressourcer og lyst til at f.eks. at have et bevægelseshold eller fri bevægelse med luftguitar eller noget helt tredje.

Sidste år oplevede vi på begge festivaler, at behandlingstiderne blev booket på nul komma fem. Så uanset hvad får du rig mulighed for at øve dig i at give behandlinger, og du får mødt en masse mennesker, som er interesserede i at høre dig fortælle om din faglighed.

Hvis du melder dig som frivillig i den psykomotoriske stand, får du: en billet til den pågældende festival, madkuponer, når du er på arbejde, en psykomotorik-t-shirt og en masse fede, faglige oplevelser og erfaringer.

Heartland er den 13-15. juni 2024, og Copenhell er den 19-22. juni 2024.

Vi vil selvfølgelig forsøge at være fleksible med vagtplanlægningen ift. musik, du gerne vil se på festivalen, men der er krav om timeantal, og vagtplanen skal kunne gå op.

Hvis du har lyst til at være med, så kom til online infomøde d. 27. februar kl. 17, hvor Ian og Rikke vil fortælle lidt mere om festivalerne og arbejdet samt sidde klar til at besvare spørgsmål!

Medlemmer af DAP har fortrinsret til pladserne.

Hvornår

  • 27. februar 2024 fra 17.00-18.00

Infomødet foregår online – du modtager link inden mødets afholdelse.

Tilmeldingsfrist 27. februar 2024

Startet

Kursusgebyret refunderes ikke, hvis du melder fra. Læs handelsbetingelserne her.

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN