Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Hvordan kan vi (bedre) tale om kropsbevidsthed?

Der findes sikkert tusind forskellige definitioner af kropsbevidsthed. Og fordi ordet ikke entydigt er et fagbegreb, men et helt almindeligt ord, som findes i hverdagssproget, er det umuligt at sige med nogen egentlig autoritet, hvilken definition der er den rigtige.

Men det betyder ikke, at man ikke kan opkvalificere sin måder at tale om kropsbevidsthed på, og forsøge at få den til både at ramme den almindelig, hverdagslige forståelse og være lige så konsistent og klar, som tale om et fagbegreb bør være.

På webinaret her vil filosof & foredragsholder Jacob Aremark præsentere nogle af de udfordringer, vi støder på, når vi forsøger at formulere os om fænomenet kropsbevidsthed. Udfordringer som både  trækker tråde mange hundrede år tilbage i historien til dualismens fader René Descartes og stikker snuden frem i den nyeste embodiment-forskning, og som vi – bevidst eller ubevidst – selv står midt i, hver gang vi formulerer os om det til tider uklare fænomen kropsbevidsthed.

Tilmelding

Dato
10. feb. 2021

Underviser
Jacob Aremark

Pris
125 kr. for medlemmer
50 kr. for studerende
200 kr. for ikke-medlemmer

Om underviseren

Jacob er cand. mag. i filosofi med et speciale om kropsbevidsthed, yogalærer, aikido-instruktør og ManuVision kropsterapeut. Han er selvstændig behandler, workshop- & foredragsholder og forfatter til bogen “Kroppens indre landskaber - en praktisk indføring i kropsbevidsthed”.

Læs mere om Jacob på indrelandskaber.dk

Hvor og hvornår?

Webinaret forgår via Teams, og I får tilsendt link via mail. Hvis du logger på via en computer, kan du tilslutte dig webinaret uden at oprette bruger. Hvis du logger på via tablet eller telefon, skal du først downloade Microsoft Teams-appen og derefter oprette en bruger.

Onsdag d. 10. februar kl. 16-18.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Startet

 

Sidste tilmeldingsfrist er d. 10.2

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, kursus- og projektkoordinator, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN