Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Hvad gør coronatiden ved os stressmæssigt?

Før coronatiden handlede livet for mange af os om præstation og et stærkt arbejdspres som en selvfølgelighed. Vi kunne tonse af sted for at tilfredsstille arbejdsgivere, klienter, økonomi og eget behov for følelsen af mestring. Så blev der sat en kæp i hjulet i form af covid-19.

Nu er det spændende at observere, hvor forskelligt vi påvirkes mentalt af denne forstyrrelse. For nogen er den passende. For andre er den livets største krise, som kræver et grundigt personligt arbejde med egne mestringsstrategier.

Nu kan du komme med på et webinar, hvor Birgitte Sommer deler sine erfaringer fra online stresscoaching i denne coronatid. Vi vil kigge ind i personlighedstyper, mestringsstrategier og redskaber.

Kurset henvender sig til dig, der er PMT og gerne vil blive klogere på, hvordan du kan agere som fagperson, når du møder en klient/borger, som føler sig ramt af coronastress.

Birgitte er uddannet psykomotorisk terapeut, coach, stresscoach og mindfulness-instruktør. Hun har været selvstændig i 17 år.

Derudover deltager hun jævnligt i workshops og foredrag afholdt af Psykiatrifonden. De seneste år har Birgitte i særdeleshed hjulpet mennesker med stress og unge med præsentationsudfordringer. Hun holder foredrag for ledere i virksomheder og netværksgrupper omkring trivsel.

Tilmelding

Dato
23. mar. 2021

Underviser
Birgitte Sommer

Pris
125 kr. for medlemmer
50 kr. for studerende
200 kr. for ikke-medlemmer

Om underviseren

Psykomotorisk terapeut, coach, stresscoach og mindfulness-instruktør.

Tid

Tirsdag d. 23. marts kl. 15.30-16.30. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Webinaret foregår via Teams, og I får tilsendt link via mail. Hvis du logger på via en computer, kan du tilslutte dig webinaret uden at oprette bruger. Hvis du logger på via tablet eller telefon, skal du først downloade Microsoft Teams-appen og derefter oprette en bruger.

Optagelse af webinar

Vi optager webinaret, så det kan ses af tilmeldte på et senere tidspunkt.

Det betyder, at deltagernes opgivne navn, billede og det, de evt. deler på deres skærm, vil blive optaget. Det er muligt at slå kamera fra, hvis man ikke vil optages, men det opgivne navn vil stadig fremgå på optagelsen.

Videooptagelsen vil kun blive delt internt til dem, som har tilmeldt sig webinaret.

Startet

 

Sidste tilmeldingsfrist er d. 23. marts

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, kursus- og projektkoordinator, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN