Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Januarhilsen fra formanden: Godt nytår!

14. januar 2022

Godt nytår til alle, og velkommen til et nyt år, der ser spændende ud.

Corona spiller stadig en stor rolle i samfundet, men vi håber jo alle det bedste og gør vores til, at det forhåbentlig snart kan være ovre, så vi får et mere åbent samfund.

Her hos Danske Psykomotoriske Terapeuter kan vi meget snart ønske velkommen til et nyt hold nyuddannede kolleger – januar måneds dimittender fra psykomotorikuddannelserne i Hillerød og Randers. Vi byder dem velkommen til et arbejdsmarked, der ser bedre og bedre ud for de psykomotoriske terapeuter: Vi ser en masse ansættelser og lønaftaler gå hen over bordene her på sekretariatet, og vi har nok at gøre med at hjælpe medlemmer på plads på arbejdsmarkedet. Der er bud efter det, vi kan, og flere dimittender har allerede job, når de rejser sig fra eksamensbordet. Hurra for dem, og for det.

Vi byder også dimittender velkommen i DAP’s bachelorbank, der kommer ud at flyve i den nærmeste fremtid. Her kan man fortælle om og reklamere for sit bachelorprojekt, og for det, man har brugt tid på at undersøge, og det kommer forhåbentlig til at være et sted til inspiration for os alle, og et sted, hvor interesserede og arbejdsgivere kan blive klogere på, hvad psykomotoriske terapeuter beskæftiger sig med.

Ligeledes ser vi frem til vores brandingprojekt, hvor en vigtig del bliver ambassadører for faget (kunne det være dig? Læs mere her), der skal arbejde lokalt for at åbne dørene til arbejdspladser og andre steder, hvor en psykomotorisk terapeut kunne gøre fyldest.

Jeg ser frem til at være en del af arbejdet og til at være i kontakt med samarbejdspartnere og medlemmer – ”nye” som ”gamle”. Vi tales ved!

God weekend!

Ditte-Marie Post, formand for DAP, januar 2022

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN