Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Brandingen af dit fag

Velkommen til siden for vores fælles brandingarbejde! Her vil vi lægge relevant info og materiale ud om vores arbejde med at udbrede kendskabet til psykomotorik endnu mere.

Hvad betyder det der branding egentlig?

På DAP’s generalforsamling i 2020 blev der bevilget midler til en øget indsats for at brande det psykomotoriske fag.

I hele 2022 vil vi her i DAP derfor lave en målrettet indsats for at udbrede kendskabet til den psykomotoriske faglighed både i bred forstand blandt befolkningen og i en snævrere forstand i forhold til relevante beslutningstagere og arbejdsgivere; offentlige, private og politiske. Målet er ikke kun at sikre beskæftigelse i form af kunder og henvisninger til selvstændige og ansættelser i det offentlige og private, men også at sætte fokus på, hvorfor den psykomotoriske faglighed er relevant i vores samfund i dag. Det skal gøres gennem udvikling af materiale, aktivering af medlemmer og en fortsat politisk indsats.

Vi vil selvfølgelig holde jer orienteret om processen undervejs, så hold øje i fagbladet, i vores nyhedsbrev og på de sociale medier.

Kontakt os endelig!

Hvis du har spørgsmål til brandingarbejdet eller har nogle gode ideer, er du altid velkommen til at kontakte koordinerende medarbejder og politisk konsulent Lars Granerud på telefon 5210 8885 eller mail: lg@dap.dk 

LOGIN