Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Fredagshilsen fra formanden: Kroppen er den psykomotoriske terapeuts vigtigste redskab

15. oktober 2021

Glædelig fredag til alle. Nu går vi mod den mørke og kolde tid. Det kan mærkes, synes jeg. Det er mørkt tidligere, koldt om natten, og det bliver lidt mindre umiddelbart at bevæge sig udenfor, fordi man skal have tøj på og huske cykellygterne, hvis man er længe ude.

Heldigvis er vi et helt andet sted, end vi var i foråret og sidste år på denne tid. Mulighederne for at komme ud, at være sammen med andre, og for vores faggruppes vedkommende at behandle, undervise og i det hele taget udføre vores arbejde – ja, der er vi et helt andet sted lige nu. Vi kan stort set det, vi kunne før, det er en god ting, og det går vi sikkert alle og husker på. Der er styr på corona-situationen, vi er heldige her i Danmark.

Efteråret byder også på en masse dejlige sanseoplevelser: lys, luft, vind, regn og smukke farver. Det er ”mad” for krop, sind og nervesystem, og jeg har da i hvert fald selv lært at prioritere at komme ud, når hverdagen ellers kan byde på meget computeraktivitet og møder rundt omkring, når jeg er formand for DAP. Og så i øvrigt at prioritere at få bevæget mig, danset, cyklet, løbet eller trænet. Kroppen er den psykomotoriske terapeuts vigtigste redskab – også mit – og det skal vedligeholdes, ligesom tømreren sliber sin sav, og maskinarbejderen smører sine maskiner…

I eftermiddag går jeg med arbejderbevægelsens optog for at fejre bevægelsens 150 års-jubilæum – det glæder jeg mig til. Og jeg glæder mig til at se en masse af jer til årsmødet lørdag d. 20. november, læs mere her.

God weekend!

Vi tales ved

Ditte-Marie Post, formand for DAP

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN