Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Fredagshilsen fra formanden: Jo flere, der vil høre på os, jo bedre

29. oktober 2021

I sidste uge holdt jeg lidt efterårsferie, og var nået til Aarhus efter en vandretur i Tøndermarsken. Jeg havde ikke troet, at jeg skulle gå fra kiosk til kiosk for at lede efter et eksemplar af ”Børsen”, som er en avis, jeg aldrig før har købt. Al respekt for en god papiravis, men det er ikke liiiige børskurser og erhvervsnyt, jeg beskæftiger mig mest med. Men de havde optaget et debatindlæg fra os om at investere i medarbejdernes sundhed ved at ansætte en psykomotorisk terapeut. Og selv i disse internettider, og selv om jeg egentlig var på ferie, så skulle jeg lige have fat i papirudgaven også. Det var en dejlig nyhed for os, for faget og for mig.

Det kan naturligvis ikke opgøres i tal, hvad et debatindlæg kommer til at betyde – vi producerer jo ikke chokoladebarer og høreapparater, som kan tælles, i en fagforening. Vi arbejder med fagpolitik, ansættelser og faglig promovering, som er nogle flydende størrelser, hvor beskæftigelsesprocent, medlems- og ledighedstal egentlig er de eneste konkrete tal, vi har. På den anden side sætter vi os jo også mål, og der er debatindlæg noget, vi gerne vil have gang i. Jo flere, der vil høre på os, jo bedre.

Og så giver det arbejdsglæde. Ligesom det daglige arbejde på og med sekretariatet, hvor telefonerne ringer, lønaftaler forhandles på plads, og hvor jeg kan se, at arbejdet med brandingprojektet, med traineeprojektet og meget andet skrider fremad i disse dage. Jeg synes, at vi her i DAP har et godt hold på sekretariatet, der arbejder godt sammen, og som er klar til at høre, lytte og hjælpe, når medlemmerne henvender sig.

Rigtig god weekend!

Vi tales ved!

Ditte-Marie Post

Ps. Jeg håber at se nogle af jer d. 20. november til DAP’s årsmøde

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN