Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Fredagshilsen fra formanden: Hele kompasset rundt

  1. oktober 2021

Glædelig fredag til alle. Når jeg kigger på min kalender for denne uge, må jeg sige, at det har været en uge med kontakt næsten ”hele vejen rundt” – og det kan tages helt bogstaveligt. Som fagforening har vi kontakter og samarbejder rigtigt mange steder og med mange forskellige mennesker og organisationer, og nogle gange står de simpelthen side om side i kalenderen, så det bliver rigtigt tydeligt.

Sidste torsdag tog jeg en tur til uddannelsen i Randers for at besøge de nystartede psykomotorikstuderende og fortælle dem om psykomotorik, DAP og det vigtige ved at være medlem hos os både under studiet og sidenhen. På vejen hjem havde jeg et møde på Zoom fra toget med folk fra Psykomotorikuddannelsen i Hillerød og deres kolleger fra Universitetet i Montevideo, Uruguay – som delegeret i OIPR har jeg faciliteret denne kontakt, der skal munde ud i et forskningsprojekt om stress og psykomotorik.

Fredag til søndag tilbragte jeg i Rom til generalforsamling i EFP. Det var tre lange dage i selskab med delegerede kolleger fra hele Europa. Der var vigtige beslutninger, valg til EFP’s præsidium, diskussioner om fælles strategier og tæt kontakt til EFP’s arbejdsgrupper, der også var til stede i Rom. Vi glædede os over igen at kunne mødes fysisk og at kunne sætte gang i samarbejdet, der har fungeret online, men som altså også her flyder bedre, når vi kan være i samme lokale.

Mandag gik turen til de nye psykomotorikstuderende i Hillerød efter en morgen på DAP’s sekretariat. Jeg mødte et stort hold smilende og entusiastiske studerende, der ligesom de studerende i Randers var glade for at have fået en studieplads, var nysgerrige på alt det nye, men måske også lidt overvældede over alt det nye, de skal forholde sig til – sådan husker jeg det selv fra min egen studiestart. Onsdag gik turen igen til Hillerød, denne gang til uddannelsesudvalgsmøde og møde med uddannelsens leder – DAP’s formelle samarbejde med uddannelsen. Nu er det fredag, og jeg ser frem til psykiatritopmødet i morgen eftermiddag, hvor de forskellige organisationers ønsker til den fremtidige psykiatri er i fokus. Jeg ser frem til at blive klogere, til at netværke og til at give DAP’s nye fagblad – om psykiatri – til dem, der er interesserede.

Pyha, hele kompasset rundt, det blev titlen på denne uge, det var spændende at møde så mange nuværende (og fremtidige) fagfæller, og jeg ser frem til at møde flere endnu, for eksempel til årsmødet d. 20. november – husk at få dig meldt til (du kan læse mere om årsmødet her.

Vi tales ved!
God weekend!

Ditte-Marie Post, formand for DAP

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN