Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Fredagshilsen fra formanden: Verden post corona er både live og online

4. juni 2021

De digitale medier kan sandelig godt bruges til noget, det har vi været nødt til, men vi har også opdaget noget, der kan blive godt, tror jeg.

For en lille fagforening som DAP har det altid været en udfordring at dække hele landet. Psykomotoriske Terapeuter er (næsten) alle vegne, men der er langt mellem os. Vi deler udfordringerne, men der kan være langt at gå, både mentalt og fysisk, for at finde ligesindede.

Og samtidig har vi så meget, vi kan dele og hjælpe hinanden med: Psykomotoriske terapeuter er generelt glade for at tale sammen og dele erfaringer og gode tips med hinanden. Som formand for DAP er det et af mine ledemotiver at være med til at understøtte erfaringsdeling og netværksdannelse mellem medlemmerne.

Jeg sidder derfor nu i slutningen af denne arbejdsuge med tanken om, at vi nok har fundet endnu en måde at understøtte dette: Jeg afholdt onsdag aften endnu et åbent medlemsmøde online, og selvom det ikke væltede ind med deltagere, fik vi en god snak om arbejdssituationen, psykomotorik og diverse udfordringer. Og deltagerne gav udtryk for, at de var glade for denne form, og at de var glade for at kunne tale indbyrdes om tingene. Når vi mødes online, sidder vi hver for sig i vores hjem, men det betyder intet, for vi er sammen, som vi sidder, og der er ro til at lytte til hinanden.

Så når vi taler om, hvad Corona har lært os, og hvad vi skal tage med os videre, så er dette en af tingene: At vi skal vurdere, om et møde eller andet bedst holdes online eller ”live”. Kontakt og ping-pong er oftest bedst, når vi er sammen, men når vi bruger nettet, er det enkelt at gå til, enkelt at arrangere og enkelt at komme til. Og det er noget, vi som lille forening let kan sætte i værk, hvis der er gode idéer, forslag, emner og aktuelle ting, der skal drøftes…

Med disse tanker slutter jeg ugen af. Solen skinner, og verden skal opleves ”live”.

God weekend!

Ditte-Marie Post, formand for DAP

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN