Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Nyt fra formandenKære medlem!

Velkommen tilbage fra sommerferie, og velkommen til et nyt arbejdsår. Vi måtte beskæftige os en del med coronakrisen i foråret, og man må konstatere, at det ikke er ovre endnu. For de fleste af os betyder det, at vi i vores hverdag må forholde os på andre måder, end vi er vant til. Vi har en ny normalitet, som mange af os måske efterhånden har vænnet os til. Vi er, forhåbentlig, på vej tilbage, selvom det er med museskridt og måske med enkelte tilbageskridt.

Vores virkeligheder er forskellige: På DAP er vi i store træk ”tilbage”, selvom der er en del af vores aktiviteter, som vi skal forberede og afholde på en anden måde, det har vi efterhånden vænnet os til. Vi er i gang med at arrangere kurser, med fagpolitisk arbejde, netværk og med forberedelser og møder om overenskomstforhandlingerne til foråret.

Og hvad så med jer, foreningens medlemmer? Dem vi hører fra, der arbejder i institutioner, bosteder osv. er i gang nogenlunde, som de plejer, men mine tanker går ofte til de selvstændige, som måske har svært ved at genstarte efter nedlukningen… Er der samme antal klienter, som før? Og er det til at arbejde og behandle med afstand, værnemidler og håndsprit? De, der arbejder på aftenskolerne, står måske overfor de største udfordringer, fordi de praktiske forhold omkring undervisningen er anderledes, og fordi tilmeldingerne til holdene kan bære præg af coronasituationen. Ja, hvordan mon det hele bliver?

Jeg vælger at være optimistisk, ”det bliver godt igen”, det er allerede bedre end i foråret, men det er svært at vide, hvornår det bliver til noget, vi kan kalde ”helt normalt” igen.

Vi tales ved!

Ditte-Marie Post, august 2020

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN