Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

nyheder

Billeder og taknemmelighed fra Inspirationsugen

28. august 2019
Af Stine Kofod Larsen, projekt- og kursuskoordinator i DAP

19.-23. august afholdt vi traditionen tro Inspirationsuge, og det blev en uge med masser af faglighed og god stemning. Se billeder her.

Fra kurset Fysio Flow

Endnu en dejlig inspirationsuge er vel overstået, og jeg havde den store glæde at være med igennem hele ugen.

Det var SÅ dejligt at opleve hvordan alle underviserne har fordybet sig i forskellige retninger indenfor det psykomotoriske fag, og hvordan de på autentisk vis videreformidler et stof de brænder for.

Mandag: Nærværets magi

Mandag guidede Pernille Nejst os gennem nærværets magi i form af bl.a. meditation. Og vi blev klogere på hvad nærvær er for en størrelse og at det vel egentlig er en kernekompetence i det psykomotoriske fag.

Se billeder nedenfor.

Tirsdag: Psoas – dit centrum i kroppen, i behandling og i bevægelse

Tirsdag underviste Aschena Sophia Larsen os i psoas, både teori, bevægelse og behandling – en meget spændende dag med masser af inspiration fra en inspirerende underviser! Desværre blev jeg så optaget af programmet, at jeg fuldstændig glemte at tage billeder. Det beklager jeg meget!

Onsdag: Du kan faktisk nå det endnu!

Onsdag skulle kurset ’Undervisning af mennesker med traumer’ have været afholdt, men underviser Lone Maj Clausen blev desværre nødt til at aflyse.

Vi har heldigvis fået arrangeret kurset igen – det bliver søndag den 29. september.

Torsdag: Fysio Flow

Torsdag var det Fysio Flow med Rikke Lise Anderson. Vi nød godt af Rikke Lises store undervisningserfaring og evne til at omsætte et stort og bredt felt til noget konkret og specifikt, der kunne tages med hjem og bruges i undervisningen.

Se billeder nedenfor.

Fredag: Sælg bevægelsesfaget til den almindelige dansker

Fredag bevægede vi os igennem to Mindful Moving programmer, (kærligt) guidet af Maja Nusbaum og genkaldte os bevægelsesfagets fantastiske evne til at koble krop og psyke til en indsigtsfuld afslutning omkring os selv.

To konkrete programmer som kan bruges til rigtig mange målgrupper.

Se billeder nedenfor.

Kæmpestort tak til undervisere og deltagere

Kæmpestort tak for en dejlig uge. Både til nogle dygtige og inspirerende undervisere, men lige så meget til jer, der havde lyst og mulighed for at deltage på inspirationsugen 2019.

Igen i år var stemningen fuld af glæde over at være sammen med fagfæller, og fuld af glæde over det fællesskab der opstår, når vi er sammen det vi brænder for.

Og tak til Gotvedinstituttet!

Til sidst vil jeg sige tak for lån af den gamle sal på Gotvedinstituttet, som giver os en fantastisk ramme for Inspirationsugen.

Det var dejligt, at så mange bevægelsesundervisere fra Gotved havde lyst til at deltage i Inspirationsugen.

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN