Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Helle Brok stopper som uddannelsesleder på psykomotorikuddannelsen i Randers

Med udgangen af august 2021 fratræder Helle Brok efter 16 år sin stilling som leder af psykomotorikuddannelsen på VIA.

På de 16 år er uddannelsen i Randers vokset fra 28 til 55 optagne studerende, antallet af ansøgere til uddannelsen er næsten tredoblet, der er etableret praktikaftaler med kommunerne i Region Midtjylland, og uddannelsen indgår nu i et internationalt samarbejde i Europa.

På samme tid er frafaldet på uddannelsen mindsket, og forskningsaktiviteten er steget – sidstnævnte i et omfang, som betyder, at de fleste faste undervisere i Randers arbejder med udviklingsopgaver og forskningsprojekter samtidig med deres undervisning.

Helle Brok har været central i udviklingen af psykomotorikuddannelsen som en stabil, engageret og fagligt dygtig uddannelsesleder. Hun har været udpeget til en lang række ministerielt nedsatte grupper, særligt i forbindelse med udviklingen af bekendtgørelser og studieordninger for uddannelsen til psykomotorisk terapeut. Hun har indgået i mange arbejdsgrupper, der vedrører udviklingen af professionen generelt, ligesom hun tidligere har siddet i DAP’s hovedbestyrelse.

Helle Brok fortæller, at hun efter nogle år med høj arbejdsbelastning har planlagt to måneder i Skotland, hvor hun ser frem til natur, retreat-ophold og andre gode oplevelser.

I DAP har vi altid sat pris på Helles mange gode input og overvejelser, og vi håber, vi kan blive ved med at trække på hendes viden og kompetencer.

Vi ønsker Helle alt godt fremover!

27. august 2021

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN