Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Fredagshilsen fra formanden: Nu begynder vi….!

26. november 2021

Denne uge har blandt andet været præget af mange snakke om og evaluering af lørdagens årsmøde. Det var en god dag med stor informationstæthed – vi ville meget, fik præsenteret og talt meget, og vi fik sandelig også meget ”med hjem”, og det var også meningen.

Årsmødet markerede begyndelsen på det, som på sekretariatet er kommet til at hedde ”Brandingprojektet”, og som tager afsæt i generalforsamlingens beslutning i 2020 om at afsætte en i vores regi ret stor pose penge til at markere og ”brande” faget udadtil. Det er et stykke arbejde, der har været under forberedelse længe, og som også bygger på mange års ønsker i DAP og i vores faggruppe om at vende os udad og fortælle om os selv, og hvad vi kan og kan bidrage med.

Ved årsmødet fortalte vores politiske medarbejder, Lars, om de forskellige ”ben”, projektet kommer til at gå på: en visuel del, en strategisk, kommunikativ indsats gennem fagambassadører ude i landet og en politisk indsats, der indgår i det overordnede fagpolitiske og politiske arbejde i foreningen. Men projektet har også endnu et ”ben” – medlemsinvolvering. I DAP forvalter vi ”arvesølvet”, faget, og det, som psykomotorikken handler om, og det blev deltagerne på mødet inviteret til at være med til at formulere. Hvad er det, vi laver? Hvad er vi for nogle? Hvad fortæller vi os selv om os selv, og hvad vil vi gerne fortælle alle andre om os selv?

Som et tilbud til dem, der ikke kunne være med til årsmødet, afholder vi en gentagelse af workshoppen den 2. december fra 16.30-18.00 – dog bliver det online. Her får du mulighed for også at give dit besyv med. Læs mere om det lige her.

Som formand for Danske Psykomotoriske Terapeuter er jeg glad for at kunne være med til at sætte projektet i søen, og ikke mindst at være med til at inddrage jer medlemmer i det. Det er en stor tilfredsstillelse og en væsentlig del af mine ønsker og ambitioner for foreningens arbejde: At medlemmerne er med, at man føler og ser, at man kan være med til at præge foreningens arbejde og retning. Sådan bør det være i en demokratisk forening.

Så: kom og vær med! Om et år (29.10.22) holder vi generalforsamling, hvor det også vil være muligt at være med, stemme om arbejdsplanen og melde sig under fanerne, hvis man vil endnu tættere på det fagpolitiske arbejde som medlem af hovedbestyrelsen. Meeen vi ses garanteret også inden da.

God weekend!

Ditte-Marie Post, formand for DAP

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN