Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Kropsliv.dk

v/Siff L. E. Skovenborg - speciale i eftervirkninger efter vold

Siff Lillian Elena Skovenborg

E-mail: post@kropsliv.dk
Telefon: 31313881
Mobil: 31313881
Hjemmeside: http://www.kropsliv.dk/

Vinkelvej 18, Reersnæs
4941 Bandholm
Lolland
Region Sjælland
Findvej.dk


Når vi har oplevet fysisk vold, så går det ud over vores forhold til vores krop, såvel som forholdet til vores psyke samt vores sociale relationer. Vi bliver fremmede for vores kroppe. Har man oplevet psykisk vold, så nedbrydes forholdet til os selv som mennesker og vi kommer til at 'tillade' andre at behandle os dårligt. Det sker ofte, at man vedbliver med at tænke negativt om sig selv og sin krop. Volden har sat dybe spor, der får os til - for en tid - til at miste evnen til at drage omsorg for os selv og i at sætte grænser tidligt nok til at undgå, at andre overskrider dem på sådan en måde, at man kan blive retraumatiseret. Derfor er det vigtigt at lære at mærke sig selv igen, at blive kraftfuld i sit udtryk og at kunne tage vare på sig selv, Når du får taget dig af dig selv, så sker der også noget i dine relationer til andre.

Jeg tilbyder både uddannelseskurser for fagprofessionelle, individuel psykomotorisk terapi samt onlineforløb for kvinder som vil ud af efterreaktionerne/senfølger efter vold.

Derudover behandler jeg forskellige former for kropslige, følelsesmæssige, mentale og sociale udfordringer såsom stresstilstande, angst og manglende selvværd.

Se mere på min hjemmeside kropsliv.dk

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN