Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Sheila Simonsen

Psykomotoriske Terapeuter København

Sheila Simonsen

E-mail: sheila@pmtk.dk
Telefon: 71 99 21 48
Hjemmeside: http://www.pmtk.dk

Vesterbrogade 20, 2 th
1620 København V
Region Hovedstaden
Findvej.dk


Sheila Simonsen, 42 år. Bachelor i psykomotorisk terapi og afspændingspædagogik. Medejer og stifter af Psykomotoriske Terapeuter København.

Jeg mener at den psykomotoriske tilgang er særlig velegnet til problematikker, der både indeholder en kropslig og en psykologisk komponent og derfor en effektiv behandlingsform når det gælder belastningstilstande, søvnproblemer, angstlidelser og forskellige smertetilstande.

Det er vigtigt for mig at understøtte mine klienter i både den kropslige og kognitive forståelse af deres problematik, og gennem krops- og samtale terapi, at give klienten værktøjer og strategier der kan bruges her og nu, og i fremtiden.

Psykomotoriske Terapeuter København åbnede klinikken ‘Tværfagligt Hus for Mental og Kropslig Sundhed’  1. januar 2017. Vi har i den forbindelse åbnet huset op for andre statsgodkende faggrupper, der arbejder i det kroplige og psykologiske felt. Huset skaber derigennem rammen for et helt nyt statsgodkendt tværfagligt fællesskab, hvor både kropslige og psykologiske udfordringer kan behandles under samme tag, hvilket vores klienter ofte har stort udbytte af.

 

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN