Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Enkle Greb v. Pernille Burø

Psykomotorisk terapi, personlig træning og arbejdsmiljø

Pernille Burø

E-mail: pernille@enklegreb.dk
Telefon: 40758262

Lundgårde 2
8620 Kjellerup
Region Midtjylland
Findvej.dk


Investér i din sundhed med Enkle Greb!

Ønsker du mere overskud til hverdagen, forebygge stress i dit liv, have færre smerter, en stærkere krop eller vægttab, så kan du komme langt med din almene sundhedstilstand ved bl.a. en kombination af behandling og personlig træning- gjort enkelt for dig.

Jeg sammensætter et forløb efter dine behov i dialog med dig med en kombination af behandlinger og funktionel træning. Derudover tilbyder jeg også enkeltstående behandlinger og personlig træning. 

  • Muskelspændinger
  • Hovedpine eller migræne
  • Ondt i ryggen
  • Søvnproblematikker
  • Stress
  • Angst

...er alle sammen problematikker, som kan stå i vejen for, at du kan få hverdagen til at gå op med træning og alt det andet du gerne vil. 

At gå i et forløb hos mig, er at skabe et rum for dig selv, hvor vi sammen reflekterer over, hvad det er du vil med din sundhed og hvorfor du gerne vil det. Noget af tiden skal pulsen bare helt op eller helt ned og der er plads til det hele hos Enkle Greb.

Du kan komme til behandling og funktionel træning- inde og ude- i min klinik i Mausing tæt ved Silkeborg i skønne grønne omgivelser. Har du et medlemskab i Sport og Fitness, Kjellerup, kan vi også træne dér.

 

Enkelt om mig:

Jeg har hele mit voksne liv nørdet krop, sundhed og selvudvikling og min vision er at hjælpe dig med at tage ansvar for din sundhed - mentalt og fysisk.

Jeg er uddannet kosmetolog fra 2005, personlig træner fra 2010 og psykomotorisk terapeut fra 2011. Jeg har undervist gennem hele mit arbejdsliv. Tidligere brugte jeg også min uddannelse som kosmetolog i både Danmark og Spanien og gennem det sidste årti, har jeg udover at arbejde med unges trivsel og undervisning, også fokuseret på arbejdsmiljø og det gode liv på arbejdet. Det gælder både indenfor ergonomi og psykisk trivsel.

Enkle Greb og værdier

Hos Enkle Greb er det dig, der er i centrum. Vi har sammen fokus på, hvad du og din krop kan og vil, samt hvordan vi får dig og din krop i en retning du ønsker. Træning og behandling hos Enkle Greb handler ikke om at blive smuk og slank eller have store muskler, men om at hjælpe dig med at finde frem til netop din formel for et stærkere og roligere liv.

Piift…jeg hjælper også virksomheder med trivsel på arbejdspladsen. Kontakt mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer på din arbejdsplads.

 

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN