Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Psykomotorisk terapeut Mette Borghus

Psykomotorisk terapi, massage og holdundervisning

Mette Østermark Borghus

E-mail: metteborghus@gmail.com
Telefon: 60826088
Mobil: 60826088
Hjemmeside: http://metteborghus.dk

Mejlgade 28
8000 Århus C
Region Midtjylland
Findvej.dk


Jeg tilbyder psykomotorisk kropsterapi, afspænding, massage, holdundervisning og ergonomisk vejledning.

Psykomotorisk behandling
Psykomotorisk terapi er en dybdeafspændende og nænsom behandlingsform, som kan afhjælpe stress, smerter, fysiske og psykiske spændinger, søvnbesvær, uro, angst, depression og meget andet. Der er fokus på kropsbevidsthed samt krop/psyke sammenhæng. Gennem behandlingen vil du opleve at lande i kroppen. Tankerne slipper, og du vil blive tilstede i nuet. Hvis det er aktuelt vil du kunne få øvelser med hjem.

Massage
Massage er hovedsageligt til fysiske spændinger, smerter, velvære, afspænding samt øget kropsbevidsthed. Øvelser er også en mulighed her.

Holdundervisning
Jeg underviser i forskellige former for bevægelse og motion, bl.a. motion- og velværeshold tilpasset forskellige målgrupper; det kan være ældre, efterfødsel, ryg, bækkenbund, leg, dans og bevægelse.
Følg med på siden.

Jeg underviser og vejleder desuden i ergonomi.

Min undervisning og behandling bygger naturligvis på min uddannelse som psykomotorisk terapeut, men også på egen erfaring gennem utallige sportsgrene, dans og bevægelsesformer, samt kurser i kropsterapi.

Sideløbende er jeg ved at uddanne mig til kropspsykoterapeut ved Bodynamic (godkendt af Dansk Psykoterapeutforeningen), hvilket mine behandlinger og undervisning også vil bære præg af.

LOGIN