Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Heart Technique

Mette Bergmann

Mette Funch Bergmann

E-mail: info@HeartTechnique.com
Telefon: 61331407
Mobil: 61331407
Hjemmeside: https://www.HeartTechnique.com

Godthåbsvej 5
4800 Nykøbing F
Region Sjælland
Findvej.dk


Jeg tilbyder 1:1 behandling og undervisning, coaching, meditation samt psykomotorisk undevisning på hold.

I undervisning er mit primære fokus: Sammenhæng mellem krop, følelser og sind. Optimering af vejrtrækning samt  bindevævforløb - Hjælp til selvhjælp.

Ved individuel behandling hjælper jeg  i en blanding mellem  kommunikation med kroppen og coaching. ( Jeg er uddannet coach hos Tony Robbins og Cloé Madanes samt Terapi og kommunikation hos Ole Vadum Dahl).

Jeg har stor erfaring med at hjælpe og støtte unge ( også anorektikere) i at få mere livsappetit. Rigtig  mange unge mennsker  har svært ved at rumme det liv, de befinder sig i samt acceptere  den krop, de har. (Ud over ovennævnte uddannelser har jeg også uddannelse og erfaring som folkeskolelærer.)

Jeg har mange 1:1 forløb, hvor ønsket er at få: Hjælp til en mere optimal vejrtrækningen. Større forståelse for de mønstre krop og sind har lagret, samt  øget bevidsthed om egen krop og sind.

Jeg underviser i Heart Technique programmet,  som er et meditative, spirituelt  daglig  35 minutters program, og har skrevet to bøger: Sjælens puslespil og de manglende brikker samt Heart Technique, en genvej til et åbent hjerte.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for yderligere information.

Med ønsket om en fantastisk dag, Mette Bergmann.

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN