Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Ivital -for et bæredygtigt arbejdsliv

Trivselsfremmende og stressforebyggende workshops

Lea Bech

E-mail: kontakt@ivital.dk
Telefon: +4531316394
Hjemmeside: https://ivital.dk


Ivar Huitfeldts Gade 81
8200 Aarhus N
Region Midtjylland
Findvej.dk

Tobaksgården 13B
8700 Horsens
Findvej.dk

Vores workshops afholdes i trygge rammer hos jer og er baseret på psykomotorisk terapi og forskning inden for stress.
Findvej.dk


I Ivital brænder vi for at klæde individer, grupper, ledere og organisationer på til at tackle kompleksiteten af stress. Ivitals mission er at knække den stigende stresskurve i Danmark gennem en kompetent, forskningsbaseret og helhedsorienteret tilgang til stressforebyggelse.

Ordet ’vital’ i Ivital er defineret som det bærende element, der får en organisme til at vokse, udfolde sig og trives. Det er netop vitaliteten, som vi brænder for at styrke i hele organisationen ved at øge kendskabet til, hvordan I kan understøtte et bæredygtigt arbejdsliv, hvor høj arbejdsglæde, kvalitet og produktivitet eksisterer side om side.


Hver fjerde dansker, i beskæftigelse, føler sig dagligt tynget af stress, i sådan grad at de er i risiko for alvorlige stresssymptomer og sygdom.

Vores workshops har vist, at deltagernes stressniveau, på bare 2,5 time, i gennemsnit er faldet 10,46 %.

Ivitals workshops er et effektivt værktøj til at forebygge stress og bidrage til det bæredygtige arbejdsliv, i virksomheden, fra medarbejder til CEO.

Vores workshops er baseret på psykomotorisk terapi og forskning inden for stress. Vi har en høj grad af deltagerinddragelse via konkrete værktøjer, refleksion og sparring.


Du skal være velkommen til at kontakte Ivital pr. mail eller er du nysgerrig på at følge Ivitals udvikling og få løbende indsigt og råd til din egen stressforebyggelse, så kan du følge os SoMe: LinkedinFacebook og Instagram.

--

De bedste tanker

Solveig & Lea

Stress- & trivselskonsulenter
Psykomotoriske Terapeuter

 

 

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN