Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Psykomotorisk Terapi v/Kristina Sommer

Kristina Sommer

E-mail: mail@kristina-sommer.dk
Mobil: 40100424
Hjemmeside: https://kristina-sommer.dk

AYA House, Danstrupvej 27G
3480 Fredensborg
Fredensborg
Region Hovedstaden
Findvej.dk


  • Stress og angst
  • Tankemylder
  • Uro og søvnbesvær
  • Spændinger og hovedpine
  • Kost og bevægelse

I mit arbejde har jeg en støttende rolle med fokus på den enkeltes ressourcer. Jeg er god til at opbygge tillidsfulde relationer, der understøtter personlig udvikling for at opnå større meningsfuldhed og styrke evnen til egenomsorg, selvstændighed og hverdagsmestring.

Mine sessioner består bl.a. af afspændingsbehandling, coachende samtaler, vejledning ift. trivsel og sundhed samt målrettede fysiske øvelser. Jeg har erfaring med anvendelse af psykoterapeutiske samtaleteknikker og metoder. Dertil inddrager jeg ofte bevægelse eller visuelle elementer som et fælles tredje, hvilket har vist sig at understøtte oplevelsen af tryghed i relationen.

Som psykomotorisk terapeut arbejder jeg i høj grad med sanser og nervesystemet, og i den forbindelse underviser jeg i mindfulness. Jeg har bl.a. haft gruppeforløb med mennesker med angst og personer, der bærer på sorg af forskellige årsager.

Du kan læse mere om mine behandlinger på hjemmesiden kristina-sommer.dk, på Instagram under navnet Apropos_livet eller på Facebook: Psykomotorisk terapi - Apropos livet. På hjemmesiden finder du også priser og adgang til online tidsbestilling.

Send mig en sms på 40100424 så kan vi finde tid til en kort indledende samtale. Det er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

 

Psykomotorisk Terapi v/Kristina Sommer

I samarbejde med Falck Healthcare og Aktiv Balance.

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN