Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Kristina Sommer

Livet i Balance

Kristina Sommer

E-mail: mail@kristina-sommer.dk
Mobil: 40100424

Lillevangsvej 238
3480 Fredensborg
Fredensborg
Region Hovedstaden
Findvej.dk


  • Parvejledning & Familievejledning
  • Stress og Angst -håndtering
  • Sundhedsvejledning
  • Afspænding - behandling & øvelser

I mit arbejde har jeg en støttende rolle med fokus på den enkeltes ressourcer. Jeg er god til at opbygge tillidsfulde relationer, der understøtter personlig udvikling for at opnå større meningsfuldhed og styrke evnen til egenomsorg, selvstændighed og hverdagsmestring.

Mine individuelle og par-forløb består bl.a. af coachende samtaler, vejledning og rådgivning ift. trivsel og sundhed samt målrettede fysiske øvelser. Jeg har erfaring med anvendelse af psykoterapeutiske samtaleteknikker og metoder. Dertil inddrager jeg ofte bevægelse eller visuelle elementer som et fælles tredje, hvilket har vist sig at understøtte oplevelsen af tryghed i relationen.

Som psykomotorisk terapeut arbejder jeg i høj grad med sanser og nervesystemet, og i den forbindelse underviser jeg i mindfulness. Jeg har bl.a. haft gruppeforløb med mennesker med angst og personer, der bærer på sorg af forskellige årsager.

Send mig en sms på 40100424 så vi kan finde tid til en kort indledende samtale. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende.

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN