Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Kristina Sommer

Kristina Sommer

Kristina Sommer

E-mail: mail@kristina-sommer.dk
Mobil: 40100424

Lillevangsvej 238
3480 Fredensborg
Fredensborg
Region Hovedstaden
Findvej.dk


Jeg arbejder på en folkeskole i Egedal Kommune, hvor jeg støtter elever, der har svært ved at leve op til skolens faglige krav eller at indgå i klassens fællesskab.  Min bio-psykosociale viden og forståelse giver mig særlig indsigt i vanskeligheder såsom ASF, motorisk uro, opmærksomhedsbesvær og angst.

Jeg har en anerkendende og ressourceorienteret tilgang, hvilket har vist sig at skabe tryghed og tillid hos de børn og unge, jeg støtter.  Jeg lægger desuden vægt på et godt samarbejde med lærere, pædagoger og ikke mindst forældre.

Som ressourcemedarbejder har jeg særligt fokus på elevernes trivsel, og i den forbindelse underviser jeg i mindfulness.  Det har vist sig at være enormt givende for eleverne at lære at holde pause og at få redskaber til at håndtere en presset hverdag.  Dertil er mindfulness-øvelserne med til at understøtte elevernes sociale fællesskab.

Jeg er uddannet sorggruppeleder ved Kræftens Bekæmpelse og mentoruddannet gennem Sputnik.  Ofte anvender jeg metoder fra den systemisk-narrative terapiform, som bygger på den indsigt, at den historie vi fortæller om os selv, former os.  Problemet adskilles fra personen, og herved mødes den unge med ligeværd og respekt.

Ofte inddrager jeg æstetiske og lyriske elementer som et fælles tredje i en terapeutisk kontekst.  Det kan fx være billeder, symboler, metaforer eller ord, som konkrete arbejdsredskaber.  Gennemgående i min tilgang er den psykosomatiske forståelse af, at krop og sind påvirker hinanden gensidigt.

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN