Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Sans for Kroppen

Sans for Kroppen

E-mail: karin@sansforkroppen.dk
Telefon: 61419593
Mobil: 61419593
Hjemmeside: https://sansforkroppen.dk

Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød
Region Sjælland
Findvej.dk


VELKOMMEN TIL SANS FOR KROPPEN
- stedet, hvor kroppen og følelserne forstås og behandles sammenhængende på en konkret, meningsskabende og nærende måde.

Jeg laver essensterapi
Essens er det i dig, der giver mening og følelsen af at være ubetinget elsket. I din essens findes følelsen af at være en del af noget større og ønsket om at bidrage til det fælles bedste.

Arbejdet med krop, sind og bevidsthed, giver mening for mig, (min essens), og jeg næres og får energi af at dele min viden og hjælpe andre, der har brug for det.

Ekspertise
I min manuelle behandling, kombinerer jeg psykomotorik med kranio sakral terapi, og har dermed skabt en behandling, der lever op til behovet for at få "løst" et fysisk problem og samtidig nedbringe stressniveauet i nervesystemet.

De fleste af os har bevidstheden om, at ubearbejdede chok og traumer bliver siddende i kroppen med øget alarmberedskab til følge. Alligevel er det stadig almindeligt at behandle og arbejde med sind og krop hver for sig.

Ved at "spørge" kroppen, hjælper dig med at søge bag spændingen og ind til, hvorfor du spænder. Når vi kender de følelser, der ligger bag, kan vi bearbejde og forløse dem med metoden Chok Release.

Øvelser
Med til at styrke og bevare et godt fysisk og psykisk helbred, hører kropskontakten. Når vi har kontakt til kroppen, har vi jordforbindelse - jordforbindelse, som er forudsætningen for, at kunne høre sin egen stemme igennem koret af andres meninger og forventinger.
Jeg har en bred erfaring med undervisning i bevægelse, øvelser og meditationer.

Uddannelserne bag
Jeg er Psykomotorisk Terapeut (Afspændingspædagog) Kranio Sakral Terapeut, Chok Release Master og Psykosomatisk Traumeanalytiker.

Kroppen lyver aldrig
Spændinger, hovedpine, kæbe- og nakkesmerter er tegn på stress lige såvel som, at hjertebanken, tankemylder og uforklarlige fysiske fornemmelser, også er det. 

Det er altsammen signaler om, at noget i dig er alarmeret. Spænding og ubehag er dit systems måde at beskytte dig på. Det er sådan, vi undertrykker det ubehag, der opstår, når vi går over vores egne grænser, og føler, at vi ikke har nok ressourcer til at klare det.

Forstå dit forsvar
Formålet med dit forsvar at beskytte dig fra at mærke følelsen af at være utilstrækkelig i én eller anden sammehæng. Det kan f.eks. være en dybtliggende frygt for at blive "afsløret", ikke at være dygtig nok, eller frygten for komme til at mangle tid, penge eller kærlighed. Før vi kan nå at tænke, reagerer nervesystemet. Så du kan altså ikke bare vælge at lade være med spænde op i kroppen og stoppe med at tænke dine bekymrende tanker. D

Heldigvis er der en vej, og den er hverken kompliceret eller lang - man skal "bare" kende den.
Jeg hjælper dig gerne.

Vejen hjem, er vejen frem
Følelsen af ikke at være tilstrækkelig, får os til at bruge hovedet til at lave strategier og søge løsninger. Men, da det samtidig er den del af hjernen, der overhører og undertrykker kroppens signaler, kan du ikke "høre" hvad det er kroppen vil fortælle dig. Måske er du i virkeligheden "bare" bange for ikke at leve op til forventningerne, og jo mere du bruger dit hoved, des mere fjerner du dig fra dig selv. Det bliver man stresset af.
Roen finder du først, når du føler dig stærk nok til at klare dig i de sårbare situationer.

Heling
Min erfaring er, at kroppen søger tilbage i sine spændingsmønstre, sålænge der er årsag til det. Jeg kombinerer derfor mine Psykomotoriske behandlinger med Chok Release metoden, som er en rolig og kærlig måde at forløse årsagen til det overfølsomme nervesystem.
Læs om Essensterapi her.

Mine ydelser
Jeg hjælper dig, der ved, at forandring starter indefra, og at der må gøres en indsats for at få det til at ske.

Du kan få min hjælp på forskellige måder:

Individuelt terapi- og læringsforløb
Et 6 ugers personligt forløb, hvor læring tages videre til dybere niveauer af selvforståelse og personlige udvikling, via selve terapien.

Du bliver ikke 100% "hel" efter 6 uger, men jeg forventer at have ført dig igennem processer, der skærper dine sanser for, hvornår du "forlader" dig, og hvordan du kommer "hjem" igen. Hvad du kan gøre selv, og hvad du behøver hjælp og støtte til fra andre.

Forløbet kan kun købes efter en afklarende samtale.

Essensterapi

  • Psykomotorisk Terapi og Kranio Sakral/Chok Release Terapi
  • Forløb på 5 gange kan købes med rabat. (Anbefales)

Book tid i kalenderen

Motion og Afspænding

  • Bevægelseshold for kvinder

Ring eller skriv til mig - jeg elsker at hjælpe folk videre!

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN