Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Psykomotorisk terapi v. Iben Helene

Psykomotorisk terapi v. Iben Helene

Iben Helene Augustsen

E-mail: ibenhelene12@gmail.com
Mobil: 61680511

Frederiksborggade 3, 2. sal
1360 København
Region Hovedstaden
Findvej.dk


Individuel eller gruppebehandling, hvor det centrale er nærvær og god tid til både samtale og krop.

Psykomotorisk terapeutisk behandling er oplagt i mange sammenhænge. Det kan være, når du oplever en generel ubalance med uro eller at være fastlåst i krop og/eller sind. Jeg har erfaring med, at terapien også er oplagt, hvis du har:

  • Stress-symptomer eller tidligere haft dem, da denne terapiform giver ro i systemet. Behandlingen kan både afhjælpe symptomer og virke forebyggende, så du mindsker risikoen for at opleve det igen.
  • Søvnbesvær, insomni. International forskning viser, at nogle af de metoder jeg som psykomotorisk terapeut bruger, har en god virkning på søvnproblemer. Behandlingen kan hjælpe dig med at komme fra højt til lavt gear og mindske tankemylder, så du kan overgive dig til søvnen.
  • Smerter som du måske ikke kender årsagen til.
  • Tankemylder hvor tankerne fylder meget, og du samtidig ikke rigtigt er opmærksom på din krop.

Du kan kontakte mig på mail, sms eller ringe og er velkommen til at få en kort uforpligtende snak, så vi kan finde ud af, om jeg er den rigtige til at behandle dig.

Jeg er uddannet professionsbachelor i psykomotorisk terapi fra Københavns Professionshøjskole og har skrevet bachelorprojektet "Psykomotorisk terapi i natur for personer med kronisk insomni".

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN