Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Henriette Tybjerg

Henriette Tybjerg

E-mail: henriette@henriettetybjerg.dk
Telefon: 60 12 86 94
Hjemmeside: https://henriettetybjerg.dk/

Geelsskovvej 27
2830 Virum
Region Hovedstaden
Findvej.dk


Mindfulness-baseret afspændingsbehandling 

Jeg hjælper mennesker, der har brug for en pause i en travl hverdag. Nogle kommer med led- eller muskelsmerter, andre føler sig stressede. Gennem behandlingen får både din krop og psyke nyt overskud.

En afspændingsbehandling tager cirka en time og er en kombination af samtale, kropsbehandling og individuelle øvelser. Det er en blid og nærværende behandling, der med stræk, tryk, impulser og kontakt fra mine hænder behandler og genopbygger din krop. Under behandlingen har du løstsiddende tøj på. Efter behandlingen får du vejledning i øvelser, som du selv kan arbejde videre med.

Mit udgangspunkt er at hjælpe dig til at blive endnu bedre til at sanse din krop og lære at lytte til din krops signaler.

Det er i kroppen, du mærker dine følelser. Og jo mere kropsbevidst du er, jo bedre kendskab får du til dit eget følelsesliv.

Mindfulness-baseret afspændingsbehandling bygger på ”den kognitive diamant” – en model, der bruges til at undersøge sammenhænge mellem tanker, følelser, kropslige fornemmelser og handlinger/adfærd. Når du bliver opmærksom på disse sammenhænge, bliver du også bevidst om, hvad der kan hjælpe dig til at slippe uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre.

Prisen for en behandling er 600 kroner (per 1. oktober 2019)

Træning i naturen

Jeg afholder også holdtræning i naturen, hvor træning, nærvær og fællesskab i naturen er omdrejningspunktet. Hele kroppen arbejdes igennem med bevægelighed, balance, styrke og høj puls. Jeg medbringer ofte elastikker og bolde til træningen, ligesom vi bruger naturens egne elementer i øvelserne. Læs meget mere om træning i naturen her.

Om mig

Jeg er psykomotorisk terapeut, mindfulness-instruktør og ID coach.

Se mere på min hjemmeside: www.HenrietteTybjerg.dk

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN