Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Helle Hessellund

Psykomotorisk behandling af stress, angst og fibromyalgi.

Helle Hessellund

E-mail: info@hellehessellund.dk
Mobil: +4530205444
Hjemmeside: https://hellehessellund.dk


Nymarks Allé 378
8320 Mårslet
Region Midtjylland
Findvej.dk

Mejlgade 46B, 2. sal, baghuset
8000 Aarhus C
Findvej.dk


Om mig

Jeg er uddannet i 1998, og jeg har arbejdet professionelt som psykomotorisk terapeut siden – som privatpraktiserende kropsterapeut, underviser, med sansemotorisk træning af handicappede børn og med personalepleje i to større virksomheder i hhv Aalborg og Aarhus.

I 2015 fik jeg diagnosen fibromyalgi efter flere år med kroniske smerter og 2 stk. stress-sammenbrud. Siden har jeg stille og roligt arbejdet mig ud af de kroniske smerter med et mix af min psykomotorisk faglige baggrund, den nyeste forskning på området og mine 30 års erfaringer med meditation, bøn og vejrtrækningsteknikker. I dag er jeg smertefri.

Jeg behandler både i Mårslet (torsdage), hvor jeg bor og i mit dejlige lokale midt i Aarhus C (søn- onsdag).

Prøvebehandling

Jeg giver altid en prøvebehandling til nedsat pris, så du på egen krop får mulighed for at erfare, om psykomotorisk kropsterapi er noget for dig. Det er en smagsprøve, som består af en samtale, som tager udgangspunkt i et spørgeskama, som du udfylder og sender til mig, før vi mødes. En kropsscreening hvor vi sammen gennemgår din krop for spændinger, smerter og udfordringer, og en kort manuel behandling på briksen. Det tager 90 min i alt, og hvis du beslutter dig for at følge et behandlingsforløb, sender jeg en behandlingsplan til dig, som vi så tager udgangspunkt i, når vi mødes til den første egentlige behandling.

Jeg glæder mig til at møde dig :o)

Udtalelser

Mange år med stress satte sig kronisk; i nakken, hovedpine, en arm, der ikke fungerede som den skulle samt snurren i fingrene.

Jeg faldt over Helle Hessellund og hendes praksis. Her oplevede jeg fokus på bl.a. vejrtrækning og små overkommelige øvelser, der kunne flytte fokus fra hovedet og stressede situationer til bevidsthed om kroppen. "Hjemmearbejdet" tog udgangspunkt i Helles kyndige behandlinger, der bestod af nænsomme stræk og præcise indsatser. Efter seks behandlinger mærker jeg en markant bedring  - både mentalt og kropsligt. Helle Hessellund er den eneste, blandt mange behandlere jeg har opsøgt, som har rykket noget for mig.

-Birgit-

Jeg har fået behandlinger hos Helle, som jeg har været meget glad for. Jeg startede med forløbet pga. stresssymptomer, og selvom jeg ikke kan forklare, hvad det er for en behandlingsform Helle laver, så har jeg tydeligt kunne mærke en positiv respons fra min krop. Min følelse af at være i ‘alert mode’ hele tiden er væsentligt dæmpet, og de fysiske stresssymptomer jeg havde er nærmest forsvundet over en behandlingsperiode på 2,5 måned. Så jeg kan ikke forklare hvad det er Helle laver, men kun sige at det har virket på mig :)
-Julie, 37 år-

En ca. 8 år lang “kamp” - mod mig selv, som jeg ikke kunne vinde. Jeg vidste det bare ikke. Har følt mig stresset, enormt træt, ondt her og ondt der, haft et hovede der føles mest som en tåge, manglet overskud, følt mig som et svagt menneske, og rigtig ofte tænkt: Hvad er der galt med mig? Det har drænet mig, og jeg har følt mig utilstrækkelig.
Så mødte jeg HELDIGVIS Helle i januar 2022. Helle er den bedste investering! Først da jeg hos Helle - min psykomotoriske kropsterapeut, indså hvordan og hvem jeg er, og om jeg måske havde et særligt sensitivt nervesystem, faldt brikkerne langsomt på plads. Hun anbefalede mig blandt andet en bog. Jeg slugte den nærmest, og åndende lettet op under læsningen, for det hele gav pludselig mening for mig.
Jeg kunne med Helle på sidelinjen begynde at arbejde MED og FOR mig selv, og ikke IMOD mig selv.
Helle har lært mig en masse, og jeg har øvet mig, og jeg har prioriteret det.
Jeg har oplevet hvordan jeg efter 1/2 års forløb hos Helle - og mange vejrtrækningsøvelser m.m. senere, er blevet fri af forskellige smerter. Mest af alt har det gjort et kæmpe stort indtryk på mig, at mine rygsmerter er forsvundet. Smerter som jeg har haft hver dag i mange år, og som jeg troede skyldtes noget andet. En smerte jeg underlig nok havde vænnet mig til, og som tog enormt meget energi. Helle har vendt bøtten - fra hovedet og ned i kroppen.
Jeg synes selv det er enormt spændende, at terapien for mig har givet så gode resultater, og som jeg aldrig havde forventet. Jeg er Helle så taknemmelig, og jeg glæder mig altid til at tale med Helle og få behandling. Jeg ved nu bedre hvilken jord jeg vokser bedst i, og hvor meget vand jeg skal have, for at blomstre. TAK for forløbet ind til videre, Helle.

-R-

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN