Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Helle Hessellund

Psykomotorisk kropsterapi og stressbehandling

Helle Hessellund

E-mail: info@hellehessellund.dk
Mobil: +4530205444
Hjemmeside: https://hellehessellund.dk


Nymarks Allé 378
8320 Mårslet
Region Midtjylland
Findvej.dk

Åboulevarden 39, 3. tv.
8000 Aarhus C
Findvej.dk


Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut i 1998, og jeg har arbejdet professionelt med stress, angst og depression siden – som kropsterapeut, underviser, pædagog og i personalepleje.

300.000 danskere lider af alvorlig stress – med 30.000 hospitalsindlægggelser om året. Hver 5. dansker rammes på et eller andet tidspunkt i deres liv af angst, som i dag er den 3. hyppigste diagnose hos praktiserende læger. Der er hvert år 11.000 nye tilfælde af depression i DK.

Ovenstående tal er fra 2014, men de næppe blevet mindre. Tallene er skræmmende og fortæller noget om, hvor dårlige vi er blevet til at lytte til og tage kroppens signaler alvorligt. Dette fører til længerevarende sygemeldinger med store økonomiske konsekvenser og omkostninger – både på det personlige og på det samfundsmæssige plan.

Psykomotorisk kropsterapi tager udgangspunkt i den opfattelse, at fysiologiske og psykiske symptomer påvirker hinanden indbyrdes, og at det derfor giver både god mening og gode resultater at adressere begge aspekter i et behandlingsforløb.

Den psykomotoriske tilgang til kropsterapi tilbyder en effektiv, helheds- og ressourceorienteret behandlingsform, der tager hånd om både de kropslige og psykiske symptomer på stress, angst og depression.

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN