Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Helle Brok

TransformLab

Ry

E-mail: hellebrok@hotmail.com
Telefon: 61716641
Hjemmeside: https://www.transformlab.dk

-
8680 Ry
Region Midtjylland
Findvej.dk


Meningsfyldte forandringer

Jeg tilbyder hjælp til forandringer og personlige transformationsprocesser. Der er fokus på det, der giver mening for dig – det sker i dit tempo og med dine mål som omdrejningspunkt.

Individuel psykomotorisk terapi

Din indgang kan være alt fra stress, angst, uro eller fysiske symptomer til ønsket om et mere helstøbt liv. Mine metoder er kropsforståelse, afspænding, samtale, kreative elementer og kropsterapeutiske øvelser.

Jeg arbejder med:

  • Forandringer i livet – at finde sit ståsted og balance
  • Stresshåndtering og kropslig uro
  • Kropslig understøttelse og indgangsvinkel i forhold til angst, depression eller andre psykiske udfordringer
  • Personlig og spirituel udvikling

Er du ansøgere til Psykomotorikuddannelsen?

Jeg har sammensat et målrettet individuelt forløb af 4 gange, som kommer omkring væsentlige elementer fra uddannelsen. Forløbet giver dig mulighed for at blive klogere på dig selv og at arbejde med dig selv udviklingsmæssigt, og samtidigt erhverver du dig nogle af de personlige og faglige kompetencer, som efterspørges i den adgangsgivende samtale. Emnerne er:

Grounding
Kropsbevidsthed og kropsoplevelse,
Afgrænsning og grænser
Muskler og følelser

For virksomheder og ledere

Jeg tilbyder supervision og coaching af ledere, særligt med fokus på at skabe og bevare mental, kropslig og psykologisk balance - samt anvendelsen af intuition med afsæt i en forankring i kroppen.

Min baggrund

Jeg er uddannet  psykomotorisk terapeut i 1994, derudover har jeg en 3-årig psykologisk efteruddannelse "Specular" samt masteruddannelse i offentlig ledelse (MPG) fra Ålborg Universitet.

Jeg har som psykomotorisk terapeut arbejdet med mange forskellige mennesker. Jeg har 10 års erfaring indenfor det psykiatriske område og er specialiseret i krop og psyke, jeg underviser på højskoler og kursussteder både i Danmark og udlandet i personlig og spirituel udvikling. Dertil skal lægges solid ledererfaring, samt at jeg i 16 år var uddannelsesleder af uddannelsen til psykomotorisk terapeut i Randers og derfor kender fagområdet særdeles godt.

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN