Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Emilie Grzona

Psykomotorikstuderende - mentaltræner - PMT-træner

Emilie Grzona

Ryvej 6
8210 Aarhus V
Region Midtjylland
Findvej.dk


Jeg tilbyder psykomotorisk samtale/behandlinger, gruppeforløb og oplæg, mentaltræning, og ergonomisk vejledning.

 

Individuelle samtale/behandlinger - varighed på 60 min. og koster 520 kr.

I mit arbejde bruger jeg samtale og kropslig behandling -eller øvelser. Sammen undersøger og udfordrer vi dine tanker, følelser og handlinger. Jeg har fokus på at vi sammen finder dine styrker og motivationen, og vi arbejder med de ting, som kan hjælpe dig til at være den bedste udgave af dig selv. 

Et forløbs varighed kan være meget forskelligt fra person til person og afhænger af den enkeltes behov og situation, men alt imellem 2 mdr. og op til et år eller mere. I starten vil  intervallet ligge mellem 1-2 uger mellemrum og derefter med mere afstand.

Emnerne kan ligeledes varierer meget og afhænger af dine behov og udfordringer. Måske du har en konkret problemstilling, du ønsker hjælp til at løse, eller måske det hele er blevet forvirrende og kaotisk, så du har brug for at få overblik indadtil; eller måske ønsker du at videreudvikle dig, men ved ikke hvordan.

Jeg tilbyder også 90 min. samtale/behandlinger til 789 kr., som er til dig der ønsker at få mere tid til at blive afklaret omkring, hvad du skal gøre, med den situation du står i.

 

Gruppeforløb og oplæg på 60 min. til 998 kr. (efterspørges et forløb, aftales prisen individuelt alt efter tid og opgavens art).

Jeg har holdt oplæg og undervist hold ude i sportsklubber, på et handlesgymnasium og på en musik -og teaterhøjskole i emner omhandlende:

  • Mentaltræning
  • Kommunikation
  • Tage styringen i sit liv
  • Afgrænse og grænseudvide - fysisk og mentalt
  • Kropslig bevægelse i læringssammenhænge
  • Jeg-styrke og kropskerne
  • Præstation
  • Smerter

 

Ergonomisk vejledning - varighed 50 min og koster 998 kr. (efterspørges et forløb, aftales prisen individuelt alt efter tid og opgavens art). Er til dig, der ønsker at forbedre din kropsholdning, hvad enten det er på grund af smerter og/eller dårlige arbejdstillinger.

 

Om mig

Født i 1996. Vokset op i Aarhus. Uddannet Psykomotorisk Terapeut fra VIA University College, primo januar 2023.

Jeg har erfaring med at arbejde med musikere, skuespillere, kontormedarbejdere, unge voksne og ungdoms elitehåndboldspillere.

Formand for VIAs studenterbestyrelsen, hvor jeg har fået forståelse for -og udviklet kompetencer indenfor organisation og ledelse.

Baggrund i skuespil og scenekunst.

 

Glæder mig til at møde dig. :-)

 

 

 

 

 

 

  

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN