Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Line Kirk - Psykomotorisk terapi

Psykomotorisk terapi centralt i Køge og København NV.

E-mail: hej@linekirk.dk
Mobil: 20765509
Hjemmeside: https://linekirk.dk

Quistgaardsvej 4
4600 Køge
Region Sjælland
Findvej.dk


Jeg har drevet psykomotorisk klinik siden 2017 og min klinik er nyligt flyttet til Køge, men jeg er stadig at finde en dag om ugen i København NV.

Det er vigtigt for mig at der er tid, når du kommer til behandling, tid til at jeg kan møde dig som den du er og der hvor du er. Jeg skaber et omsorgsfuldt rum, hvor der er plads til alle dele af dig.

Sammen arbejder vi med din ydre og indre verden, din fysiske væren i verden og dit tankesystem. Du kan blive klogere på din krop og dit nervesystem. Og ikke mindst kan du komme i kontakt med din kropsbevidshed og forbindelsen mellem din krop og sind.

Jeg arbejder traumeinformeret og har stor erfaring med at arbejde med stress og nervesystem i alarmberedskab. Jeg er specialiseret i at behandle hjernerystelse og langtidsfølger heraf.

Ligesom jeg har et softspot for gravide og at støtte igennem den livstransformation det er at bære et barn og blive forældre.

Jeg er i gang med en efteruddannelse til Internal family system (IFS) terapeut. Som gør mig endnu bedre til at støtte dig i din process med at lære dit indre landskab at kende.

Du kan booke tid via min hjemmeside eller ved at klikke her

 

Privat bor jeg sammen med min kæreste og vores datter på 3 år, vi er flyttet fra Nørrebro til NordStevns og nyder den kontakt med naturen det giver os hver dag.

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN