Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Stine Søfting - Krops og psykomotorisk terapeut

Specialiseret & kropsorienteret behandling til dig der oplever reaktioner på Stress // Traumer // Vold

E-mail: info@stinesofting.dk
Mobil: 36200867
Hjemmeside: https://www.stinesofting.dk

Nørrebro
2200 København
Region Hovedstaden
Findvej.dk


Velkommen

Jeg hedder Stine. Som specialiseret psykomotorisk terapeut har jeg en indgående viden om de kropslige og følelsesmæssige reaktioner relateret til stress og traume. Derudover har jeg en særlig ekspertise indenfor området af personrelateret vold.

Med kroppen som omdrejningspunkt kombinerer jeg manuel kropsterapi, samtaleterapi og kropslige øvelser for at hjælpe dig med at finde balancen igen. Vil du vide mere om behandlingen og hvordan den kan hjælpe, så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtigende snak.

 

Om mig

Jeg er uddannet Psykomotorisk Terapeut og har en efteruddannelse i Psykomotorisk Manuel Stress og Traume terapi (PMST).

Jeg har flere års erfaring med at arbejde med voldsudsatte og meget af min viden omkring vold, hvordan den opstår, kommer til udtryk, samt hvilke reaktioner vi kan have efterfølgende, kommer fra alle de samtaler jeg har haft med mennesker der har været udsat for vold, samt professionelle indenfor området.

Sideløbende med mit arbejde med voldsudsatte, har jeg arbejdet med mennesker der har stress og traume reaktioner, herunder bl.a. PTSD, hjernerystelse, længerevarende stress og udmatnings tilstande.

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN