Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Anne Marie Horn er ny forperson i DAP

Den 6. juni 2023 blev Anne Marie Horn på en ekstraordinær generalforsamling valgt som ny forperson for DAP’s hovedbestyrelse. Hun overtager posten efter Carsten Jürgensen.

Anne Marie er uddannet psykomotorisk terapeut fra KP i Hillerød i 2011. Hun er stifter af DetSundeArbejdsliv, der tilbyder sundhedsfremmende tiltag til virksomheder og kommuner og stifter af AnneMarieHorn, der tilbyder personlig træning og afspændende behandlinger til private i deres eget hjem.
Anne Marie har gennem tiden også været tilknyttet aftenskolerne, hvor hun har undervist hovedsageligt hensyntagende bevægelses- og afspændingshold. Hun har tidligere arbejdet som beskæftigelseskonsulent, hvor hun har hjulpet kontanthjælpsmodtagere med udfordringer udover ledighed tættere på arbejdsmarkedet. Derudover har hun arbejdet med demente ældre i træningsfysioterapien i Rudersdal kommune, været ansat i en pædagogstilling i Virum og som lærervikar inden sin uddannelse til psykomotorisk terapeut.

Hun er tidligere næstforperson i DAP (2018-2019) og har således erfaring med både det politiske arbejde og det mere konkrete hovedbestyrelsesarbejde i DAP. Anne Marie glæder sig til samarbejdet med både hovedbestyrelsen og DAP’s sekretariat og kommer med masser af ambitioner på både fagets og foreningens vegne:

”Jeg brænder for mit faglige virke, men jeg brænder endnu mere for, hvad vores fag kan udrette for samfundet, for samfundsøkonomien og for den enkelte borger, klient eller patient. Vi skal blandt andet være det oplagte valg for lægen at henvise til, når det handler om stress eller kroniske smerter, når psykiatrien tænker kroppen ind i deres behandling, som en del af kommunernes tilbud til sygemeldte, som en del af ældreområdet og som en del af daginstitutionerne og folkeskolerne. Og så skal vi ikke mindst være en selvfølgelig del af det kropsterapeutiske arbejde ved traumer og PTSD. Og så skal vi altså have autorisationen i hus!”

Men allerførst ser Anne Marie frem til at sætte den videre retning for vores forening og for vores fag sammen med både hovedbestyrelse og sekretariat – og uddannelserne ikke mindst.

Stort tillykke til Anne Marie med valget og til alle os i DAP med vores nye forperson!

Anne Marie kan indtil videre kontaktes via dap@dap.dk, men får naturligvis sin egen mailadresse mv., når alt det praktiske er faldet på plads.

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN