Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Det underbevidste univers:

Med afsæt i en jungviansk tilgang til at arbejde med underbevidste ressourcer og udfordringer i en psykomotorisk og kreativ praksis.

Det meste af vores liv styres af underbevidste processer og her er der både et skatkammer af ressourcer og skygger, der skaber udfordringer for, at vi kan udleve vores potentiale.

Gennem symbolsproget får du et øjebliksbillede af dit bevidste og underbevidste univers. På dette kursus møder du både heltefigurer og skyggekarakterer ved hjælp af psykodrama. Du udforsker indre maskuline og feminine aspekter, som de tager sig ud i dit liv og lader dem gå i dialog gennem krop, ord og billeder. Før de kreative øvelser arbejder vi med forskellige teknikker til at komme i en afspændt og hypnagog tilstand, hvor det er nemmere at få adgang til det underbevidste materiale.

Alt dette er redskaber, der kan anvendes til dig selv og til klienter eller grupper, du arbejder med. Du behøver ikke nogen særlige evner inden for kreative udtryk eller kendskab til jungianske tilgange til det underbevidst på forhånd.

Tilmelding

Dato
12. okt. 2024

Underviser
Siff Skovenborg

Pris
1950 kr. for medlemmer
1650 kr. for studerende medlemmer
2450 kr. for ikke-medlemmer

Om underviseren

Psykomotorisk terapeut, dap

Siff L. E. Skovenborg (1965) er uddannet på Skolen for Kropsterapi og Afspænding (1995) og er cand.comm. (2003) og har i ca. 25 år arbejdet med individuel psykomotorisk terapi og undervisning.

I dag har hun virksomheden Kropsliv.dk, hvor hun udbyder individuel psykomotorisk terapi på Sydhavsøerne med speciale i kroniske smerter, angst og senfølger.

Derudover er der en tilhørende forlagsvirksomhed, og der udbydes fagprofessionelle kurser i København og Jylland.

Siff har tidligere været lektor på psykomotorikuddannelsen i Hillerød (2009-2017) og har der været med til at udvikle fagets indhold og tilgange med særlig fokus på nyere evidensbaseret viden sat i spil med de traditionelle øvelser, behandling og faglige grundbegreber.

Hvornår

12.+ 13. oktober 2024, Lørdag: 10-17, søn: 9.00-13.00

Sted

Mindful Moving, Bogholderallé 58, 2720 Vanløse

Pris

1.950 kr. for medlemmer
1.650 kr. for studerende medlemmer
2.450 kr. for ikke-medlemmer

Det er muligt at betale i rater – kontakt os for at lave en aftale.

Tilmeldingsfrist 27. september 2024

Startet

Kursusgebyret refunderes ikke, hvis du melder fra. Læs handelsbetingelserne her.

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN