jobopslag

Kommunikationsmedarbejder til Danske Psykomotoriske Terapeuter

30. oktober 2019

Vi søger en kommunikationsmedarbejder på 33 timer om ugen.

Danske Psykomtoriske Terapeuter er en mindre fagforening for godt 1.000 medlemmer. Vores primære arbejde består i at sikre de bedste ansættelsesforhold til vores medlemmer, samt at varetage medlemmernes faglige interesser og ønsker. Vi er medlem af Fagbevægelsens Hovedorganisation og en del af OK-forhandlingerne.

Kommunikationsmedarbejderen understøtter det politiske arbejde, som foreningens hovedbestyrelse lægger retningslinjer for. Dette handler både om kommunikation indadtil, til foreningens medlemmer, og udadtil, til politiske samarbejdspartnere, (potentielle) arbejdsgivere, sundhedsorganisationer m.fl.

Samtidig skal vores kommende kollega kunne arbejde selvstændig og ansvarsfuldt, have det overordnet ansvar som redaktør for fagblad, hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve.

Vi er et lille sekretariat med i alt fire ansatte, og vi hjælper hinanden, så du skal også være klar til at løse opgaver, der ikke altid lander indenfor dit felt. Til gengæld tilbyder vi en varieret hverdag, hvor du er i tæt kontakt med en spændende faggruppe. Du får stor indflydelse på dit job, her er højt til loftet og har du gode ideer, er det sandsynligt, at de kan omsættes til virkelighed.

Din profil

 • Du har erfaring med redaktøropgaver, og du er en god skriver
 • Du skal have god teknisk forståelse og erfaring med CMS – præcis hvilke systemer er ikke afgørende.
 • Du kan selvstændigt planlægge og udføre de mange forskelligartede opgaver, og du kan se dig selv i en lille organisation

 

Dine faste arbejdsopgaver er bl.a.:

Fagblad
Ansvarlig for indsamling/koordinering/udarbejdelse af al indhold:

 • Skrive artikler, interviews m.m.
 • Indsamle og redigere materiale fra (frivillige) skribenter,
 • Samarbejde med grafiker, fotograf m.fl.
 • Koordinere tryk og distribution.
 • Ansvarlig for kontakt med foreningens frivillige (redaktionsudvalg).

Fagbladet udkommer 4 gange årligt.

Løbende indholdsproduktion

 • Du skal kunne se en god historie, formidle den og vurdere, hvilke platforme der giver mest mening hvornår.
 • Herunder også opdatering af hjemmeside, produktion og udsendelse af nyhedsbreve og opdatering af sociale medier.

 

Ekstern kommunikation i øvrigt

 • Produktion af PR-materiale i samarbejde med politikere/sekretariatsleder. Det kan være materiale målrettet arbejdsgivere eller en folder, der skal med på Folkemødet.
 • Udkast til og redigering af indlæg til medier og henvendelser til andre interessenter.

 

Herudover kommer en række kommunikation- og udviklingsopgaver – blandt andet kommunikation i forbindelse med Folkemødet, psykiatritopmøde, dimittendmøder etc.

Stillingen som kommunikationsmedarbejder er en 33 timers stilling fordelt på ugen 5 hverdage. Løn kr. 32.000 + 12% pension.

Fleksibilitet, tillid og godt humør tilbydes og forventes. Skulle du have lyst til at væres vores nye kollega, skal du sende en ansøgning + CV via nedenstående link senest den 13. november 2019.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Gert Thaysen på tlf. 3379 1260. Har du spørgsmål til processen kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex, Louise Gaardsdal Lauridsen på telefon 3832 3391.

 

SØG JOBBET VIA DETTE LINK (åbner på jobindex.dk)

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN