Sådan kan du beskære dit foto

Når du opretter en behandlerprofil, bliver resultatet flottest med et vellignende profilbillede i en opløsning på 500 x 500 pixel.

Du skal have et godt billede

Få taget et godt, vellignende foto, og gem det på din computer et sted, hvor du kan finde det igen. Hvis du har taget dit billede med din mobiltelefon, kan du eventuelt vælge at logge ind via din telefon. Så kan du uploade billedet direkte fra din telefon.

 

Sørg for at beskæring og opløsning er optimal

Den optimale størrelse på billedet er 500 x 500 pixel. Har du ikke allerede et billedprogram, hvor du kan beskære og ændre størrelse, så er det en mulighed at bruge Pixlr, der er et online billedbehandlingsprogram. Nedenfor gennemgår vi processen, hvis du er ved en computer.

Hvis du uploader dit billede fra mobilen, kan du bruge redigeringsfuktionen i din telefon.

Åbn pixlr.com

Hvis du bliver spurgt, så vælg ‘Continue with Pixlr’. Accepter at køre Adobe flash.

I den boks, der efter efterfølgende kommer, vælger du ‘open image from computer.

 

Herefter skal du finde dit billede på og dobbeltklikke, så åbner det.

Øverst til venstre på værktøjslinjen finder du beskæringsværktøjet. Klik på det.

Nu finder du nedestående linje i toppen. Her skal du vælge Constraint: Output size.

Efterfølgende sætter du Width og Height til 500 hver.

Nu er du klar til at beskære billede. Det gør du ved at placere musen og klikke, hvorefter du trækker en firkant. Du kan efterfølgende justere op størrelse og placering af firkanten, så du får lavet den bedst mulige beskæring.

Når du er tilfreds, så trykker du enter. Og så er dit profilbillede faktisk klar. Nu skal det bare gemmes på din computer. I øverste venstre hjørne trykker du på file. Herefter åbner en menu, hvor du trykker på save.

Så kommer nedenstående boks op. Du kan bevare de foreslåede indstillinger, så du trykker bare OK og gemmer det redigerede billede på din computer, hvorfra du kan uploade det til din behandlerprofil.

Vi er der for at hjælpe dig.

Mangler du svar på noget, så kontakt os en af vores medarbejdere.

Kontakt en medarbejder

LOGIN