Fagforening med offentlig overenskomst

  • Forside
  • /
  • Kurser
  • /
  • Psoas – Dit centrum i kroppen, i behandling og bevægelse 2

Psoas – Dit centrum i kroppen, i behandling og bevægelse 2

I Inspirationsugens 2019 afholdt vi med stor succes et kursus om psoaps. Nu føger vi op med et udvidet, todages kursus med god tid til fordybelse.

Psoas musklen er central for al bevægelse og for kroppens velbefindende. Smidighed og mobilitet i hofter, bækken og rygsøjle betyder alt for at kroppen ikke føles ‘gammel og stiv’.

Nedsat mobilitet påvirker altid (eller er påvirket af) psoas. Det psykiske velbefindende har også stor indflydelse på den sensitive psoas-muskel og vores krop.

Listen over krop/psyke-problematikker, der involverer psoas er da også lang og varieret: Stress, angst, lændesmerter, iskias og andre bækkenproblemer samt holdningsproblemer er få, men essentielle punkter på listen.

Derfor vil det næsten altid være meningsfuldt at give psoas opmærksomhed, uanset det handler om kropsbehandling, bevægelsesundervisning eller selvomsorg.

Vi gentager succesen fra Inspirationsugen 2019 og afholder endnu et kursus om psoaps. Denne gang i en udvidet version på to dage, hvor der sættes fokus på tid til fordybelse – som netop er det, psoas har brug for.

Vi bruger dag et, efter en kort gennemgang af teori, på at mobilisere, tone og afspænde kroppen med udgangspunkt i psoas. Teorimaterialet, som også indeholder korte beskrivelser af både øvelser og behandlingsteknikker, sendes på mail til deltagerne før kurset, så vi får mest mulig tid til praksis.

Dag to er helliget den manuelle behandling. Der præsenteres og øves blide manuelle teknikker, som bevæger og afspænder psoas indirekte og nænsomt. I det omfang tiden tillader, inddrages øvelser fra dag et, som kan bruges på briksen.

Tilmelding

Dato
07. mar. 2020

Underviser
Aschena Sophia Larsen

Pris
Medlemmer: 1.575 kroner
Ikke-medlemmer: 1.975 kroner

Du sendes videre til medlemssystemet

Om underviseren

Aschena Sophia Larsen har 11 års erfaring med kropsbehandling som psykomotorisk terapeut og massør. Hun arbejder hovedsagligt med behandling ved briks – dels i egen klinik, Kroptima samt et tværfagligt klinikfællesskab, Solar Plexus, og dels i en offentlig virksomhed. Hun har med tiden udviklet sin egen personlige behandlerstil inspireret af sine erfaringer med dans, yoga, tai chi og forskellige tilgange til naturlig og funktionel træning.

Kursusdage
7. marts 2020 kl. 9-15.00
8. marts 2020 kl. 9-15.00
Sted

APA, Borgervænget 7 2100 København Ø

Tilmeldingsfrist 14. februar 2020

Pris for medlemmer 1.575 kroner
Pris for ikke-medlemmer 1.975 kroner

Kursusgebyret refunderes ikke, hvis du melder fra. Læs handelsbetingelserne her
.

For yderlig information

Kursuskoordinator i DAP Stine Kofod Larsen, kursus- og projektkoordinator sk@dap.dk, 33283047.

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN