Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

  • Forside
  • /
  • Kurser
  • /
  • Nyt koncept: GRØN PSYKOMOTORIK – Kroppen i naturen

GRØN PSYKOMOTORIK: kroppen i naturen

Kom med på oplevelsesbaseret grundmodul om det dialektiske forhold mellem kroppen og naturen. Vi vil arbejde med kropsbevidsthed og sanserne samt vores evne til selvregulering af nervesystemet og sindet gennem naturterapeutiske øvelser i naturen.

På nær den indledende onlinesession foregår modulerne i naturhaven og indeholder konkrete øvelser, afprøvning samt refleksion over egen praksis.

Det får du

Online teoretisk gennemgang forud for weekenden, trykte øvelser, mulighed for at opleve en terapihaves indretning, gratis overnatning, to hele undervisningsdage med mesterlære og praktisk gennemgang af teori og øvelser.

Om konceptet GRØN PSYKOMOTORIK

Vi vil gerne brande vores fag målrettet i forhold til arbejdet med naturbaserede interventioner og indsatser. Vi ønsker, at GRØN PSYKOMOTORIK kan være et begreb, hvorunder vi sammen kan udvikle og beskrive vores særlige tilgange i arbejdet med udeliv og træning, naturterapi mm. Samtidig ønsker vi at skabe et fagligt forum til inspiration, udvikling og vidensdeling omkring vores arbejde med naturbaserede interventioner og indsatser til forskellige målgrupper.

Visionen er at begynde en stafet, hvor Lone Maj til sommer 2023 lægger ud med at udbyde moduler i naturbaserede tilgange til de målgrupper, hun har praksiserfaring med.

Du inviteres derefter at tage stafetten!

Kontakt DAP med dine ideer til et eller flere moduler i GRØN PSYKOMOTORIK.

På sigt håber vi at afholde netværksmøder og brande vores fag ved at deltage på konferencer og festivals med GRØN PSYKOMOTORIK.

OBS! Hvis du gerne vil høre mere om konceptet, så kom med på en gratis intro dag, den 27. april eller den 11. maj, hvor det foregår fysisk, eller den 2. maj, hvor det foregår online.

Tilmelding

Dato
07. jun. 2023

Underviser
Lone Maj Sand Clausen

Pris
2.400 kr. for medlemmer
1.900 kr. for studerende
3.100 kr. for ikke-medlemmer

Du sendes videre til medlemssystemet

Om underviseren

Psykomotorisk terapeut, DAP.

Kandidat i pædagogisk psykologi, naturbaseret psykoterapeut, psykomotorisk terapeut.

Faciliterer traumesensitiv yoga hos CSM-Øst, underviser på uddannelsen i naturterapeutisk mindfulness, konsulent på sundheds- og ældreområdet, hvor hun blandt andet underviser på daghøjskoler for pårørende til demensramte samt afholder temadage og forløb på plejehjem i øget brug af udeliv og natur.

Hun afholder gruppeforløb i compassiontræning særligt målrettet sundhedsprofessionelle og pårørende til kronisk syge.

Hvornår

Onlinesession: onsdag d. 7. juni kl. 17.00-19.00

Fysisk modul: lørdag og søndag d. 10-11. juni, lørdag er det fra 9.30-17.30, søndag er det 9.30-16.00.

Sted

Naturhaven Gl. Skovhus

Bøssemagergade 74

3150 Hellebæk

Medbring selv madpakke og drikkedunk. Der vil være mulighed for overnatning i naturhaven fra lørdag til søndag. Du skal blot medbringe et telt (må af hensyn til størrelsen højst være til to personer) eller hængekøje samt egen forplejning. Der er mulighed for vand/toilet plus at koge vand.

Tilmeldingsfrist 7. juni 2023

Kursusgebyret refunderes ikke, hvis du melder fra. Læs handelsbetingelserne her.

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP
Rikke Aastrup Jensen, raj@dap.dk

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN