Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

  • Forside
  • /
  • Kurser
  • /
  • Fire dages kursus: Indre Barn-metoden – hvordan kan den bruges?

Fire dages kursus: Indre Barn-metoden – hvordan kan den bruges?

Indre Barn-metoden er en traumeterapeutisk behandlingsmetode til forløsning af de traumer, der er skabt gennem vores opvækst. Det kan f.eks. være de psykiske skader, der kommer af at vokse op i et hjem med alkohol, vold, psykisk sygdom eller andre omstændigheder, hvor barnet har oplevet fraværende eller krænkende adfærd.

”Børn holder ikke op med at elske deres forældre, når de af forældrene bliver gjort forkerte, de holder op med at elske sig selv”. Disse ar på sjælen sætter sig dybt og former både vores psyke og vores krops udvikling. De danner vores holdning og afgør for vores livskvalitet.

På kurset vil du lære en model, der indeholder alle de opmærksomhedspunkter, vi som terapeuter skal vide noget om for at forløse traumer og for at undgå at skade vores klient yderligere. Kurset er opbygget ud fra et mesterlæreprincip, hvor jeg vil vise Indre Barn-metoden og efterfølgende guide og supervisere dig grundigt igennem de tre trin i modellen.

Du vil selv blive behandlet i trygge og kærlige rammer.

Vi kan ikke tage vores klienter længere, end vores erfaring rækker til. Sagt på en anden måde: Man får først den fulde forståelse af den terapi, man udøver, når man har oplevet den på egen krop. Hvis vi ikke ved, hvordan vi heler vores eget indre barn, kan vi ikke guide vores klienter i at gøre det.

Derfor er kurset en blid og tryg guidning i, hvordan du healer dine egne sår. Den vil bestå af meditation, refleksion, visualisering og kropsarbejde – både under supervision i mindre grupper og som undervisning for hele holdet.

På kurset vil vi også teoretisk gennemgå barndommens forskellige udviklingsfaser, og hvordan de påvirker relationsdynamikken. Det giver en bedre forståelse og genkendelse af de forskellige barndomstraumer, der kan være i vores klienter. Du vil ganske enkelt kunne læse og forstå dine klienter bedre.

Husk løst tøj, lagen og tæppe. Indre Barn-metoden er traumeterapi, og på dette kursus kan man forvente at blive guidet igennem hele følelsesregisteret. I kommer til at bruge hinanden som klienter.

Tilmelding

Dato
09. aug. 2021

Underviser
Ronni Vistisen

Pris
8.000 for medlemmer
7.500 for studerende
9.000 for ikke-medlemmer

Du sendes videre til medlemssystemet

Om underviseren

Ronni Vistisen er en af landets førende eksperter i Indre Barn-metoden og karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger og skoleleder af Skandinaviens største skole for kropsterapi.

Underviseren er Ronni Vistisen, som er en af landets førende eksperter i Indre Barn-metoden og karakterstrukturer. Han er en erfaren underviser og tidligere grundlægger og skoleleder af Skandinaviens største skole for kropsterapi.

I dag har Ronni kursus- og behandlervirksomheden Det Terapeutiske Rum, hvor han udover private 1:1-sessioner underviser i Indre Barn-Metoden og holder kurser i kropslig og psykisk selvudvikling.

Datoer:

Modul 1: 9.-10. august 2021

Modul 2: 16.-17. august 2021

Sted:

APA, Borgervænget 7a, 1. 2100 København Ø

Pris:

8.000 kr. for medlemmer

9.000 kr. for ikke-medlemmer

7.500 kr. for studiemedlemmer

Tilmeldingsfrist den 26. juli 2021

 

 

Kursusgebyret refunderes ikke, hvis du melder fra. Læs handelsbetingelserne her.

For yderligere information

Kursuskoordinator i DAP Rikke Aastrup Jensen, raj@dap.dk.

Kursusafholdelse og covid-19

DAP følger sundhedsmyndighedernes covid-19-retningslinjer, der skal forebygge spredning af smitte.

På alle vores kurser er der sprit til rådighed, ved kursets start gennemgås retningslinjerne, og deltagerne opfordres til passe godt på sig selv og hinanden.

Har du covid-19-lignende symptomer, også i mild grad, beder vi dig blive hjemme fra kurset.

Bliv inspireret

Vi arrangerer kurser særligt målrettet psykomotoriske terapeuter

Se alle kurser

Tilmeld dig DAPs nyhedsbrev

Hold dig opdateret

LOGIN