Fagforening for alle psykomotoriske terapeuter

Levende Ledelse

Gertrud Sol

Gertrud Sol Lund

E-mail: businessgertrud@gmail.com
Mobil: +4561272037
Hjemmeside: http://www.conjunctio.org

Harald Selmers Vej 62
8240 Risskov
Risskov
Region Midtjylland
Findvej.dk


Arbejde med mening

Levende Ledelse tilbyder fagpersonlig- og organisatorisk udvikling fra top til tå.

Vi faciliterer og designer effektive processer, workshops og events der bevæger, udfordrer og engagerer grupper og individer.

Sammen med ledere, undervisere, facilitatorer og organisationer samarbejder vi om en mere empatisk, kreativ, væredygtig og kropsbevidst nutid.

Gertrud Sol er stifter af Levende Ledelse - et nørdet livsprojekt der stræber efter at få mere krop, kreativitet og liv ind i arbejdslivet og uddannelser, med pragmatikken og videnskaben ombord.

Missionen er at støtte en større sans af handlefrihed og autoritet over eget liv og lederskab, der naturligt påvirker vores omgivelser og den verden vi engagerer os i.

Vi tager brug af vores ekspertise indenfor systemisk tænkning, regenerativ ledelse, bevægelse, leg, psykomotorisk metode og ikke mindst empatien som fundament for vores arbejde.

Levende Ledelse rummer en flok kropsglade videns nørder med forskellige baggrunde, der samles omkring problemstillinger, eller "potentialer", og i samarbejde med dig som organisationen, arbejder hen i mod jeres mål, det være sig

  • lavere sygefravær
  • kulturændringer
  • operationelt og strategisk flow
  • større handlefrihed og tillid

Kontakt os for en uforpligtende samtale:
tlf: +45 61272037
mail: businessgertrud@gmail.com

FIND EN PSYKOMOTORISK TERAPEUT

LOGIN