Studier og praktik

Som studerende er der flere muligheder for at studere i udlandet.

 

International master - Psykomotorik
Fra september 2015 bliver det muligt at tage en international mastergrad i psykomotorik. Uddannelsen får base på det medicinske fakultet på universitetet i Murcia, Spanien. Som færdiguddannet får man titlen ’Master of Research’. Den internationale master i psykomotorik er opstået som et samarbejde mellem universitetet i Murcia, Spanien, psykomotorikuddannelsen i Verona, Italien og ISRP, Paris. 

 

Leonardo da Vinci-program
Tænker du på at flytte til udlandet for at arbejde? Hvis du er ny praktikant eller allerede er i gang med en erhvervsuddannelse, hvis du allerede har etableret dig på arbejdsmarkedet (færdiguddannet, arbejdstager, selvstændig eller jobsøgende), arbejder inden for erhvervsuddannelsesområdet eller er repræsentant for en organisation, der er aktiv inden for erhvervsuddannelse, så er Leonardo måske noget for dig.

Læs mere på ec.europa.eu/education/lifelong-learning-programme/ldv_en.htm  Se også: Europæisk Portal for Jobmobilitet

 

Styrelsen for International Uddannelse

...har følgende hjemmesider, der forklarer om praktiske forhold vedrørende praktik og studier i udlandet: 

iu.dk

gribverden.dk

 

Ud i verden – hvordan?

På hjemmesiderne for psykomotorikuddannelserne i henholdsvis Randers og Hillerød findes en stor mængde råd, vejledning og inspiration i forhold til at studere eller komme i praktik i udlandet. Ligeledes finder du informationer om internationale arrangementer særlig for studerende.

Psykomotorikuddannelsen UCC, Hillerød: ucc.dk

Psykomotorikuddannelsen VIA UC, Randers: viauc.dk