Kom til foredrag om stress

Danske Psykomotoriske Terapeuter arrangerer en foredrags-aften med læge Jørgen Folkersen.

Foredraget er en tværfaglig, underholdende og let forståelig gennemgang af den nyeste forskning indenfor stress.

De senere år har frembragt en helt ny forståelse af, hvad stress er. Foredraget er en sammenfatning af denne viden og beskriver de medicinske, psykologiske og arbejdsmæssige aspekter af stress. Foredraget beskriver, hvornår og hvordan stress kan være skadelig - den såkaldte toksiske stress -og sammenfatter nye og gamle metoder til at forebygge og behandle stress.

Foredraget beskriver også positiv stress, som kan være gavnlig både på kort og lang sigt. Ny forskning har afsløret, hvad der sker med vores hjerne, når vi bliver belastet med skadelig stress. Denne viden anviser nye veje til behandling og forebyggelse af stress, både for den enkelte, for stressterapeuter og for samfundet.

Det beskrives også, hvordan stress - på godt og ondt - er et eksempel på den tætte biologiske sammenhæng imellem vores sind of vores fysiske krop. Denne sammenhæng er ikke blot styret af hormoner og nedarvede dyriske mønstre, men i høj grad knyttet til social læring, tankevirksomhed og vores individuelle virkelighed

Tid: 6. juni 2018 kl. 16.30-19
Sted: Stauningsplads 3 1607 Kbh. V 
Pris: 50 kr. per person.
Tilmeldingsfrist: 16. maj 2018
Kursusnummer:2018-17

Indbetal 50 kroner til vores kursuskonto og anfør navn og kursusnummer:

Reg.nr: 9570
kontonr: 60070148.

Hvis du har spørgsmål, så skriv til kursuskoordinator Stine Kofod Larsen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.