Billeder fra Inspirationsugen 2017

Inspirationsugen 2017 byder på fem kurser. Her lægger vi løbende billeder og lidt tekst ind ind fra kurserne.


Mandag den 21. august.

Fascia-orienteret behandlings- og træningsdag
Underviser: Lene Dam, psykomotorisk terapeut

"Vi fik i den grad moduleret bindevævet både igennem behandling og bevægelse  Deltagerne var på og ville gerne have  mere viden", skriver projekt- og kursuskoordinator Stine Kofod Larsen.

 

Tirsdag den 22. august

Vejen ud af kroniske smerter - en introduktion til psykomotorisk smerteterapi
Underviser: Siff L. E. Skovenborg, psykomotorisk terapeut.

"Siff havde rigtig meget ny viden at dele om den nye smertevidenskab. Et område hvor den psykomotoriske tilgang giver gode resultater og et område i sundhedssektoren, hvor der er brug for den psykomotoridke faglighed", skriver projekt- og kursuskoordinator Stine Kofod Larsen. 

 

Onsdag den 23. august

Med kroppen i skole - introduktion til den psykomotoriske terapeut i folkeskolen
Underviser: Mette Sevel Johnsen

"Masser af inspiration til at gå ud i folkeskolen og sælge det psykomotoriske fag Et sted hvor vi virkelig kan gøre en forskel. Mettes værktøjskasse bugnede af inspirerende viden, erfaring og ikke mindst tests og evidensbaseret viden omkring bevægelse, trivsel, sundhed og læring", kriver projekt- og kursuskoordinator Stine Kofod Larsen. 

 

Torsdag den 24. august

Introduktion til biostillness - når kroppen falder til ro, følger sindet med
Underviser: Jacob Kongshaug

Torsdag blev vi introduceret til biostillness - dette kursus var så spændende at jeg glemte at tage billeder - men heldigvis kom der en professionel fotograf forbi og tog en masse arkivbilleder, som vi deler med jer senere. Jacob øste ud af al hans viden, deltagerne var meget begejstrede og flere ville gerne melde sig til Jacobs lange kursus/efteruddannelse i efteråret. Læs mere om kurset her

 

Fredag den 25. august  

Aldring under forandring - bevidstgørende bevægelse for ældre
Underviser: Birgit Dines Johansen

Der var grin, smil, bevægelse og god stemning på Birgit Dines Johansens kursus i Inspirationsugen. Vi måtte sløjfe kaffepausen fordi Birgit havde så meget at byde på at tiden var knap.