Arbejder du med Sundhedsplatformen? Så ring eller skriv!

Danske Psykomotoriske Terapeuter har fået enkelte henvendelser fra medlemmer, som arbejder med Sundhedsplatformen – det meget omtalte it-system, som er blevet indført i Region Hovedstaden og Region Sjælland. 

De medlemmer, der har kontaktet os, oplever store problemer med at få lov til at læse og registrere data i Sundhedsplatformen, fordi vores faggruppe ikke er autoriseret sundhedspersonale. 

Det vil vi selvfølgelig kigge nærmere på. Vi har allerede haft fat i enkelte medlemmer for at høre deres historie. Hvad er det præcise problem, og hvordan er det midlertidigt eller varigt blevet løst det enkelte sted?

Men for at kunne arbejde på en overordnet og varig løsning for hele faggruppen har vi brug for endnu flere informationer. Derfor: Hvis du er psykomotorisk terapeut og arbejder med Sundhedsplatformen, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Det gælder også, hvis du er ansat i en af de regioner, der ikke bruger Sundhedsplatformen – men har gode erfaringer med arbejdsgange i forhold til det it-system, I bruger.

Skriv til næstformand Dorte Hartvig Jensen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - eller ring til sekretariatet på 33 79 12 60. Så giver vi besked til Dorte.
Alle henvendelser vil naturligvis blive behandlet fortroligt.